E3 2016: Idén is konferenciázik a Bethesda

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 2.
  • Rendezvény
Link másolása
Miután a tavalyi E3-as konferenciák egyik legkellemesebb játékfelhozatalával rukkolt elő a Bethesda, bejelentette, hogy idén is egy saját műsor keretein belül fogja leleplezni az újdonságait.

A Bethesda a Twitteren jelentette be, hogy idén is tart E3-as konferenciát, amely magyar idő szerint június 13-án, hajnali 4 órakor kezdődik majd Los Angelesben.

A cég tavaly tartott először bemutatót, amely nem meglepő, elvégre az egyéb apróságok mellett olyan játékokat tudott mutogatni a nagyérdeműnek, mint a Fallout 4, a Doom vagy a Dishonored 2. Hogy idén mivel rukkol elő, azt még nem tudjuk pontosan, de a Dishonored folytatása biztosan a felhozatal része lesz, és ha nem jelenik meg korábban, a Doom is.

Az idei első konferenciát az Electronic Arts tartja majd, miután a kiadó bejelentette, hogy nem állít ki az E3-on, és a sajtótájékoztatóját is előrehozza, június 12., este 8 órára.

7.
7.
MrLentoFan
Remélem idén is berektelik az egész E3-at már az elején mint tavaj! Az a kezdés gyerekek FUCKYEAH!
6.
6.
#4: Ha csinálnak neki végre grafikát is... akkor én is megveszem.
(bár én nem ettől leszek majd boldog...v9kue.gifugh3c.gif)
5.
5.
DON GONDOCS
Quake 5, könyörgöm :D vagy evil within 2.
4.
4.
gomba56
A lényeg idén jöjjön a Dishonored 2 és én boldog leszek :)
3.
3.
Formula1fanatic
#2: Úgy tudom a TESO-t egy másik csapat fejleszti, nem hiszem, hogy bármiféle veszélyt jelentene rá egy TES6 a két eltérő stílus miatt. Szerintem a Fallout 4 és az új grafikus motor fejlesztése lehet a valódi ok amiért később jön a TES6. Azt eltudom képzelni, hogy már jó ideje foglalkozik vele egy külön brigád, ha pedig lefut a Fallout 4, akkor mindenki a TES6-on fog dolgozni. Szerintem 2017-ben lesz bejelentés a játék maga pedig 2018-ban jelenik meg.
2.
2.
Sun9us
#1: Zéró esélye van. Épp Fallout DLC-ket hegesztenek, és próbálják életben tartani a TESO-t. Egy ideig nem fognak belső konkurenciát állítani az MMO-juknak.
1.
1.
Formula1fanatic
Esetleg egy TES6 bejelentés? Nem tudom mennyire esélyes ez, mert ha megtörténik az azt jelentené, hogy jövő nyáron adják ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...