Macre és Linuxra nem jön az Arkham Knight

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 4.
  • Gyászhír
Link másolása
A Warner Bros. törölte a Batman: Arkham Knight tervezett OS X-es és linuxos portját, ami abszolút nem meglepetés, tudván azt, hogy a windowsos verzió még a mai napig hagy kívánnivalót maga után.

Már biztosan nem jelenik meg Macre és Linuxra a Batman: Arkham Knight, hiába jelentették be korábban erre a két platformra. A Warner Bros. egy steames blogbejegyzésben hintette el a rossz hírt, bár indoklást nem fűzött hozzá.

Nem nehéz kitalálni, hogy miért történt így. A windowsos verzió olyannyira katasztrofális volt a megjelenéskor, hogy a kiadó kénytelen volt beszüntetni az árusítását, és csak hónapokkal később tette újra elérhetővé. Az Iron Galaxy csapata hiába gyomlálta szorgosan a hibákat, a port a mai napig nem tökéletes, a SLI-támogatást sem tudták megoldani, és nagy eséllyel az OS X-es és linuxos port sem lett volna különb. Akik már előrendelték őket, visszakapják a pénzüket.

A törölt verziókon a Feral Interactive dolgozott, a csapat korábban sikeresen ültette át a GRID Autosportot és a Company of Heroes 2-t ezekre a platformokra.

3.
3.
Giga0509
Csinálják meg inkább normálisan a windowsos verziót.
2.
2.
PaprikaJancsi
A Windowsos verzió láttán szerintem nem sokan szomorkodnak emiatt. :)
1.
1.
xanatos0911
Elég gáz. Kb 4500-ért dobálták a Steam kulcsokat a botrány elején, annyit pont megért, bár még mindig nem akasztottam ki, annyira elvette a kedvem a Warner hozzáállása...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...