Máris összejött a pénz a Battalion 1944-re

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 5.
  • Biznisz
Link másolása
Mindössze két nap alatt össze is jött a kívánt összeg a Battalion 1944-re a Kickstarteren. A második világháborús FPS fejlesztőinek már csak az opcionális célokat kell kitűznie, elvégre még 26 nap hátravan az adományozásból.

A héten bejelentett második világháborús FPS, a Battalion 1944 gyors sikert aratott a Kickstarteren. Mindössze két nap alatt összejött a kívánt 100 ezer font, így már szinte biztos, hogy a multira kihegyezett alkotás 2017 májusában napvilágot lát PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Friss képek:

Az adományozás persze nem áll le, még 26 nap van hátra a kampányból, a Bulkhead csapata jelenleg az opcionális célokon agyal. Ha legalább 13 fonttal támogatod a projektet, már be is biztosítottad a saját kópiádat.

A Battalion 1944 egy klasszikus kompetitív FPS, ahol csak a skillek számítanak, mindenféle sallangok nélkül, az inspirációt a Call of Duty 2 és a Medal of Honor adta. A látvány viszont modern, az Unreal Engine 4 felel érte.

7.
7.
simon 555
#5: Sajnos kétlem...
A COD már elment ebbe az advanced movement felé, innen már nem hiszem, hogy visszalépnének teljesen a földre, 2. VH-ban meg ugye ilyen nem lehet.
6.
6.
Angelwing
"2017 májusában" ehh! na az még odébb van sajna
5.
5.
Angelwing
sok fegyver sok pálya és sikeres lehet. várjuk! tényleg hiánypótló lehet! de úgy szokott lenni hogy valaki belevág egy vh-s játékba és máris akad kihívója. reméljük a cod is kihívója lesz :)
4.
4.
PaprikaJancsi
Jó lesz ez, hiánypótló lesz a piacon. Végre vissza a VH-ba!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...