Mi az a Forza Motorsport 6: Apex?

Link másolása
A The Seattle Times cikke szerint egy ingyenes Forza-játék PC-re, mely még idén tavasszal megjelenik. Úgy tűnik, hogy egyre biztosabb, hogy valamilyen formában Windows 10-en is tiszteletét teszi a Forza.

Mostanában sok pletyka kering arról, hogy PC-re is meg fognak jelenni az Xbox One-exkluzív játékok. Egy újabb olyan hír következik, mely tovább erősíti ezt a feltevést.

A The Seattle Times nemrég lehozott egy cikket, melyben egy bizonyos Forza Motorsport 6: Apexről mesélnek. Az írást azóta levették, így a fenti linken is csak a Google-ban tárolt változatot érhetitek el. A játék állítólag az Xbox One-os Forza Motorsport 6 megvágott, free-to-play verziója lesz PC-re. Azt nem tudtuk meg, hogy a cím teljesen ingyenes lesz-e vagy lehet benne majd vásárolni új autókat vagy pályákat, de még a tavasszal meg fog jelenni a cikk szerint. A rövid leírás mellett a fenti képet is közölték.

A pletykáknak egyébként van alapjuk, hiszen a Microsoft a tavaszi nagyágyúját, a Quantum Breaket is megjelenteti PC-re, ráadásul egy napon az Xbox One-os verzióval.

5.
5.
anarchoid
Forza 6 apex trailer : https://www.youtube.com/watch?v=BGSQbc5TiWM
4.
4.
Seggeszkexkluzív
Halo GEARs és kiis vérzet az XO, najó azért nem. Megvan annak is az előnye.

3.
3.
daenath
A Microfos kovetkezo mocskos marketingje, hogy raeroltese azokra is a csodalatos Win10-et akik meg nem valtotak at! Nem melesleg, jol belerugnak az XB0 tulajokba is!!!
2.
2.
crytek
Windows Store only kell a ráknak
1.
1.
mestermagyar
Arma 3 apex kieg üdvözletét küldi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...