Viszlát, PlayStation TV!

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 2.
  • Gyászhír
Link másolása
Miután kiderült, hogy Japánban annyi a PlayStation TV-nek, a Sony megerősítette, hogy Európában és Amerikában is nyugdíjazta a PlayStation Vitából kinőtt konzolt. Sőt, valójában ezt már rég megtette, csak nem szólt róla.

A hétvégén derült ki, hogy Japánban leállítják a PlayStation TV (vagy ahogy ott ismerik, a PlayStation Vita TV) gyártását. A nyugati sajtó ezután egy emberként repült rá a Sonyra, és arról faggatta a céget, hogy mi lesz a konzollal Amerikában és Európában.

És bár sejthettük a választ, a gyártó végül megerősítette, hogy a PlayStation TV kezét nyugaton is elengedték, ráadásul nem is a napokban született döntés erről: a Sony már 2015 végén lemondott a konzolról, ennek pedig egyetlen jele volt, akkortájt ugyanis jelentősen olcsóbban lehetett hozzájutni a masinához; a kereskedők valószínűleg így próbáltak megszabadulni az utolsó példányoktól.

A Sony szerint egyébként Ázsiában nem áll le a forgalmazás teljesen, ezek szerint valahol még lehet kereslet a PlayStation Vita melléktermékére.

A PSP-seknek is jutott rossz hír

Ha még játszol a PSP-den, és szoktál is játékot venni hozzá, valószínűleg nem örülsz majd annak, hogy a Sony március 31-én lelövi a PlayStation Store natív alkalmazását a kézikonzolon. Ez azt jelenti, hogy bár a meglévő címeinket még letölthetjük a PSP-n keresztül, új játékokat már csak a bolt webes felületén vásárolhatunk.
9.
9.
elswarlo
#4: Üdv! Írtam privát üzenetet:)
4.
4.
delphijos
Én ötezerért vennék egyet. Ha tud valaki.... :)
3.
3.
Yanez
Akkor ez talan a Sony PS eddigi legsikertelenebb termeke!
2.
2.
Caleon
Én láttam év végén ötezerért is a mediamarkt-ban, de nem volt értelme megvenni...
1.
1.
zozo76hun
hat nem sokaig istapolta gyermeket a sony, hamar elengedte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...