Gears of War 4 - nem kizárt, hogy PC-re is jönni fog

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 10.
  • Hír
Link másolása
Az áprilisi Game Informerben mutatkoztak be a tavalyi E3-on leleplezett negyedik Gears of War hősei, illetve a játék első részleteiről és információiról is innen értesülhettünk. Most újabb érdekességek láttak napvilágot.

Tegnap végre befutottak a tavalyi E3-on leleplezett, kissé semmitmondó kedvcsinálóval beharangozott új Gears of War első tudnivalói. A Game Informer aktuális számának címlapsztorijáról többek között megtudtuk, hogy három új szereplőt vonultat fel, a helyszíne a jól ismert Sera lesz, a kampány pedig 25 évvel a harmadik rész eseményei után játszódik.

Az előzetesből az is kiderült, hogy ezúttal sokkal hangsúlyosabb szerepet kap a játék multiplayer módja, a készítők ugyanis egyértelműen eSport-játékként szeretnék pozícionálni a negyedik epizódot. Ez nem csak a fedezékrendszer finomításában vagy az új fegyverekben ölt testet, hanem abban is, hogy az online szekció 1080p-ben fog futni, stabil 60fps mellett. A kampányról sajnos ez már nem lesz elmondható, a The Coalition Studio vezetője, Rod Fergusson ugyanis megerősítette, hogy a játék sztorimódja csak 30fps-t tud majd kipréselni magából.

A Gears of War 4 bétája már most tavasszal elrajtol, a teljes változat pedig még idén boltokba fog kerülni, egyelőre csak Xbox One-on. Fergusson viszont nem tartja kizártnak, hogy PC-re is elkészüljön az új felvonás, ami a Microsoft elmúlt hetekben tett lépéseit figyelembe véve, abszolút nem lenne meglepő.

35.
35.
Fleepy
Gratulálok ! Hogyan baszuk el az összes exkluzív címet a kurva pénz miatt.
31.
31.
zozo76hun
Na, kb 2006 ota ha jol tevedek hogy konzolos lettem (PS-fanboyoknak: XBOX buzi), az elso XBOX-ot kiveve (meg van, gyari allapot, soha nem adom el), volt tobb is, mar irtam egy korabbi hozzaszolasomban, jelenleg is 2db XBOX ONE van itthon (egyik az ocseme, de az enyem volt) na mindegy. Mint os konzolos (PC-fanboyoknak: KONZOL buzi) es XBOX-os, nagyon nem tetszik az MS hozzaallasa a dologhoz, persze ertem benne a logikat. Az hogy az XBOX sikercimei atkoltoznek szepen-lassan PC-re engem kimondottan zavar es nem zavar. Azert zavar mert az igaz hogy EN nem az exek miatt lettem elsosorban konzolos (bar a HALO nagyon nagy loket volt), de ezzel ugymond hogy atmennek az exek PC-re, szepen lassan kinyirja az XBOX-ot az MS. Persze nem miattam, es leszunk (es en is leszek valoszinuleg) meg igy is XBOX felhasznalo, de teny hogy aki nem annyira konzol-buzi, az tenyleg-siman atmehet PC-re hisz ugyis ott is elerhetoek az (lassan-volt) exek minek tartson konzolt is, es fizessen a LIVE hozzaferes miatt. DE! Mar lassan 3 hete hogy nem kapcsoltam be a konzolt (most a hosszu hetvegen biztos nyomatom), nekem nem annyira eri meg PC-t tartani, tehat az en esetemben igyis-ugyis jobb a konzol. Ja igen! Az hogy a PC-sek is megkapjak az XBOX exeket engem nem zavar MERT NEKEM SEMMIVEL SEM LESZ jobb vagy rosszabbb ha mondjuk SZEJKO (:D) otthon nyomatja vagy KAMGECAM (:D) is eleri a PCjen az XBOX jatekait. Kesz! Nem lesz nekem rosszabb ebbol a szempontbol. Csak attol felek hogy ha nem is szunik meg az XBOX mint platform, es marad azon felhasznalok jovoltabol mint pl en is (legalabbis egyenlore igy gondolom), akkor is lecsokken a felhasznaloi tabor, ami pl az altalam favorizalt multi-jatekokban (pl: Battlefield) kurvara nem lesz elony, mert kihat majd a tabor csokkenese. Persze uzleti szempontbol valahol ertem az MS-t hogy nyomatja a PC-t is a windows miatt... Szoval ez a dolog nem fekete-feher vagy igen-nem.
30.
30.
McDuff
#23: az olyan nem érzi magát furán,szimplán túlad a boxon,azt vki jófogáson megveszi,de az MS nem keres rajta már semmit. vajon belegondoltak ebbe?
ez az egyik fele,a másik fele: én,pl amiket mostanában levágtak, szimplán meghőköltem hogy lehet nem One lesz a következő konzol,pedig mindig is xbox párti voltam. lehet nem is konzol lesz,inkább beleölöm azt a pénzt a PC-be,minek tartsak 2 platformot?gondolom nem vagyok egyedül.
28.
28.
Caleon
#23: Igen, a system seller cím éppen arról szól, hogy ehhez a játékhoz szükségem lesz a system-re.

Ha később kiderül, hogy a játék más platformokra is érkezik belátható időn belül, annak valóban lehet némi mellékíze, főleg, ha a másik system legjobb címeit viszont nem lehet PC-n játszani..
24.
24.
godach
#23: +1 Én sem a PCs társadalomtól sajnálom a játékokat, sőt, még örülök is neki.
Aki viszont tényleg ezért vett One-t, főleg gépújítás előtt vagy után, azt most nagyon becsapták, akárhogy is nézem.
14.
14.
delphijos
#6: Most soroljam fel hány API-ját kukázta már az MS, pedig elötte mindíg az volt a mondás hogy ez lesz a jövő.... Remélem egyszer kitartanak valami mellett.
13.
13.
kopic
#2: Te gondolom crytek rokona lehetsz...
11.
11.
Megmondókapitány
#3: Még, hogy meglepő...
Azon csodálkozom, hogy az ezernyi szivárgás ellenére is még mindig csak annyit mondanak, hogy "nem kizárt". Nagyon szeretnék megtartani az előrendelőket úgy tűnik :)
10.
10.
dcba
#7: Nem, inkabb igy: Az Xbox one a megfizetheto PC, fizetos multival:D
8.
8.
Neo1989
Azért ezt még kezeljük pletykaként.
7.
7.
KeXxX
Akkor a következő cikk kezdődhetne így: Xbox One: Nem kizárt, hogy hamarosan megszűnik és kivonják a forgalomból.
6.
6.
strike19
Ezért jó a UWP.
Universal Windows Platform.
10 év múlva meg játszható lesz Surface 9 tableten.
4.
4.
Seggeszkexkluzív
http://www.xboxoneuk.com/xbox-one/news/pc-gamers-to-play-xbox-multiplayer-for-free/

Ez egyre jobb lesz.
3.
3.
PaprikaJancsi
Húh de meglepődtem :D (bár igazából engem nem nagyon érdekel, hogy kijátszik vele)
2.
2.
ollie92
Kedves Májkroszoft, nagyon remélem, hogy ezt a remekművet is csak a Vindóvz sztórban teszitek elérhetővé a PC-sek számára. nehogymár minden olyan vajsimán menjen és élvezni lehessen. Köszönjük szépen a támogatást !
1.
1.
McDuff
persze hogy kiadják,hozzá is csapják a PC-s kulcsot a One-shoz,megfejelik még az előző részek One-n is játszható verzióival,m1 már,csak termeljünk már egy kis pénzt b.sszameg.
szarkazmus off
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...