Kiszivárgott képeken a Forza Motorsport 6: Apex

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 12.
  • Képek
Link másolása
Mint ismert, Windows 10-re tart a Forza Motorsport 6 free-to-play változata, az Apex. Egy szerencsés felhasználó már rátette a mancsát a PC-s változatra és néhány képet megosztott velünk. Csekkolhatjátok a grafikus beállításokat is.

A Forza Motorsport 6: Apex többek között annyiban tér el az Xbox One-os verziótól, hogy alapból ingyenes lesz, de az üzleti modell szerint a feloldható autókat mikrotranzakciókkal is kiválthatjuk. Persze a látvány se semmi, a játék DirectX 12-támogatással érkezik, az autós címet így nem meglepő módon kizárólag a Windows Store-ból tölthetjük le valamikor tavasszal.

Néhány szerencsés tesztelő már javában nyúzza az Apexet, az egyikük kiváló minőségű screenshotokat posztolt róla:

A grafikai beállítások:

34.
34.
Seggeszkexkluzív
https://vimeo.com/158670082
gameplay
10.
10.
godach
#8: Kóstolópultokat nem láttál még?
Egyébként, nem mondtam hogy jó dolog. Viszont üzletpolitikailag teljesen érthető lenne. Csalogatónak inkább el tudom képzelni, mint az Xboxos részlegtől való elfordulásnak.
8.
8.
l4cyk4
#1: Mintha elegendő pénzzel a zsebedben besétálnál egy étterembe, ahol közölnék, hogy te a legfinomabb ételből csak falatokat kaphatsz, de azt ingyen, persze némi plusz költség fejében azért pár morzsával megtoldhatod az étkezést, miközben nem sokkal melletted a VIP-részlegben mások jól laknak belőle. De mivel a profilod és a kommented elárulja, hogy neked belépőd van az elszeparált részre, így nem hibáztatlak, viszont ettől még nem lesz rendben a dolog. Hasonló példát egyébként exkluzivitás-témában is fel lehetne vetni, ami rávilágítana az árnyoldalára.

Ami a reklámot illeti itt egy érdekes videó a témában: https://youtu.be/Wwkj-IOVbW4 (Az utolsó negyed óra legbeszédesebb.)
2.
2.
xICEMANx
Az élsimítás visz mindent...... nem is pixeles XD
1.
1.
godach
Ha csak egy pár pálya lesz benne és töredéke az One-os autófelhozatalnak, akkor sem lehet a PC-seknek semmi szavuk, hisz ingyenes. Viszont, ha a tervek a Classic-os játékokat követik, mint pl a Rallisport Challenge, hogy csak megkóstoltatják a PCsekkel az egészet, vagy a GoW, Fabble stb, akkor viszont jó reklám lesz.
Már csak onnan mondom, hogy tudom, a Forzában nem igazán fog csalódni, aki autós játékot akar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...