Free-to-play mellékágat kapott az ARK

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Studio Wildcard bejelentette, hogy önállóan futtatható, ingyenesen letölthető mellékágat kap az ARK: Survival Evolved. A Battle Royale-t idéző játék érdekessége ráadásul, hogy a legjobbakat pénzzel díjazzák benne.

Az ARK: Survival of the Fittest egy modként kezdte meg a pályafutását, és a lényege, hogy a Battle Royale-hoz (illetve Az éhezők viadalához) hasonlóan összeeresztenek benne egy csomó játékost, akiknek a túlélésért kell küzdeniük - persze az ARK nyújtotta keretek között.

Ez a játék vált önállóan is futtathatóvá, ráadásul ingyenesen letölthetjük. Érdemes is tenni vele egy próbát, aztán gyakorolni és gyakorolni, a készítők ugyanis minden hónap végén díjazzák a tíz-tíz legjobb játékost a program négy játékmódjában, ami jelen esetben azt jelenti, hogy több mint 50 ezer dollárt osztanak szét közöttük havonta.

Ennek megfelelően a Survival of Fittest mindent tud, amit a mod, csak épp eSport-oldalról van kicsit jobban megtámogatva. A játékot egyébként a hivatalos szervereken 72-en, a nemhivatalos szervereken 200-an játszhatják egyszerre.

Az alapanyagul szolgáló ARK: Survival Evolvedról itt írtunk bővebben, miután kipróbáltuk a korai hozzáférésű változatot.

2.
2.
markoci555
Az már pénz! Gondolom top millióba se kerülnék be :)
1.
1.
mestermagyar
BÁH. Majd 2 év múlva felnézek újra hogy hátha van szabad hely. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...