ARK: Survival of the Fittest PC, PS4

Free-to-play spin-off játék az ARK: Surival Evolvedhoz.

Csúszik az ARK 2, bemutatkozott az ARK: Survival Ascended

Egy rossz és egy nagyon jó hírrel jelentkezett az ARK: Survival Evolved fejlesztőcsapata. Habár a második részre többet kell várnunk, addig is egy komoly next-gen remasterben terelgethetjük a dinókat.

ARK Park - jövőre kinyit a virtuális Jurassic Park

A Snail Games megerősítette, jövőre mutatkozik be az ARK: Survival Evolved VR-os mellékága, az ARK Park. A Jurassic Parkra hajazó koncepció PlayStation VR-ra, Oculus Riftre és HTC Vive-ra is elérhető lesz.

Már 5,5 millióan játsszák az Ark: Survival Evolvedet

Noha a dinós túlélőjáték még mindig early access-státuszban van PC-n és Xbox One-on, már így is 5,5 millió példányban talált gazdára. Az ingyenes verzió, a Survival of the Fittest újra a Survival Evolved része lesz.

E3 2016: Nézd vissza a PC Gaming Showt!

Egy szusszanásnyi időnk sincs, elvégre a Microsoft konferenciája után a PC Gaming Show kerül terítékre. A Master Race képviselői erről sem maradnak le, ha a GK-t választják, itt nézhetik élőben a közvetítést.

PS4-re is megjelenik az Ark: Survival of the Fittest

Nyáron PlayStation 4-re is megjelenik a népszerű dinoszauruszos cím eSportra kihegyezett spin-offja, az Ark: Survival of the Fittest. A free-to-play játékban különféle arénákban küzdhetünk a túlélésért.

Komoly bajba kerülhet az Ark: Survival Evolved

A Kotaku által megszerzett dokumentációk szerint a Trendy Entertainment beperelte Jeremy Stieglitzet, aki a távozása után aláírt szerződés több pontját is megszegte, így akár az Ark: Survival Evolved is gondba kerülhet.

Free-to-play mellékágat kapott az ARK

A Studio Wildcard bejelentette, hogy önállóan futtatható, ingyenesen letölthető mellékágat kap az ARK: Survival Evolved. A Battle Royale-t idéző játék érdekessége ráadásul, hogy a legjobbakat pénzzel díjazzák benne.