Félmilliónál tart a Firewatch

Link másolása
Örömmel jelentette be a Firewatch kiadója, a Panic, hogy a játékból nagyjából félmillió példányt adtak el az első hónapban. Ez remek hír, főleg egy olyan kis fejlesztőcsapat számára, mint a Campo Santo.

Nagy várakozás előzte meg a múlt hónapban megjelent Firewatch-ot, mely végül is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Nem csak a sajtó, de a játékosok is bizalmat szavaztak a Campo Santo fejlesztésének, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy 500 ezer példányt adtak el belőle az első hónap alatt. A statisztikák szerint a Firewatch a PS Store-ban is jól teljesített, ahol olyan címeket utasított maga mögé, mint a Street Fighter V vagy a Far Cry Primal.

A fejlesztők azt is elárulták, hogy a játék fejlesztése nem áll le, és megígérték, hogy kijavítják a PlayStation 4-es változat teljesítményproblémáit.

8.
8.
Cellator
7.
7.
godach
Én is remélem hogy lesz folytatás, na meg marad a látvány ;)
[url=http://imgur.com/cofdpRL][img]http://i.imgur.com/cofdpRL.jpg[/img][/url]
6.
6.
gyerecske
Nagyon jó játék,bár lehetett volna hosszabb.Remélem készül a folytatás vagy valami hasonló.
5.
5.
kamgecam
#3: Ja bocsi félreértettelek.SALT az másik game.
4.
4.
kamgecam
#3: Marha jó a Salt and Sanctuary.Idén eddig ez a kedvenc játékom.
3.
3.
mestermagyar
#2: Na én ilyesmire gondoltam amikor nem tudtam még mi az a firewatch.

A zombis szót lehetőleg hagyd el, a legnépszerűbb survival játékok egyike sem tartalmaz már zombikat. Az egy régebbi és kevésbé egyedi/ötletes túlélőjáték generáció volt.

Nyugodt túlélésért mehetsz a long darkhoz aminek van nem-sztoris része, a Salt szintén egy jó kis felfedezős játék bár gyakran kell harcolni is azért,
2.
2.
godach
Ha lett volna Wstoren akkor 226501 is meglenne :P
Elég az Offból, csak vicceltem ahogy megláttalak.

Nekem nagyon tetszik a játék. Leszedtem, kipróbáltam, de ez is az amit nem vagyok hajlandó úgy végigvinni, hogy nem veszem meg.
Folyton az az érzésem volt, hogy mit meg nem adnék egy ilyen zombis játékért, amiben (kövezzetek meg, de még azt sem bánnám, ha lőfegyver nem lenne, vagy valami nagyon unique cuccnak számítana, de még a harc/akció sem lenne muszáj bele). El tudnám viselni, hogy építgetem a kis barlangom, csak azért hogy túléljem a dolgokat. De jó is lenne.....
1.
1.
crytek
Steamspy szerint 226500 steames tulaj van.Nem néztem utána van-gogon vagy bárhol máshol. A lényeg jól fogyott és örülnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...