Élőszereplős trailert kapott a Quantum Break

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 30.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten kedden végre boltokba kerül a Remedy több mint négy éve várt játéka, a Quantum Break, ami most kapott egy élőszereplős kedvcsinálót. Az új trailer a játék főbb szereplőire koncentrál.

Most már tényleg csak napok választanak el minket attól, hogy kipróbálhassuk a Remedy időmanipulációs kalandját, a Quantum Breaket. A finn csapat új játéka április 5-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra. Az alkotásról írt előzetesünket itt olvashatjátok el, a PC-s változat gépigényéről errefelé emlékeztünk meg, illetve az utóbbi részletes beállítási lehetőségeiről itt találtok fotókat.

45.
45.
frankdelgado
#43: X one- ra vesszük a cd keys ről 13 ezeré a home- olós tàrsammal. Így fejenként 6500. Sőt kapunk hozzà pc kulcsot amit elvileg el tudunk adni pàr ezer ft-ért....
43.
43.
bitbandita
#15: 6500? Hol láttad annyiért?
30.
30.
Azadojat
Itt egy régi gameplay, hasonlítsátok össze a mostaniakkal: https://www.youtube.com/watch?v=DFDKSAwjAEM

Élesebbek a textúrák, élénkebbek a színek, csak, hogy a legkisebb változásokat említsem.
21.
21.
Azadojat
#19: Nyugi ezt a részét az érvelésnek én sem értettem.
15.
15.
frankdelgado
Akiknek a xar is ízetlen.......:). Nekem 6.500 Ft-ot megér. 720p-ben is. Már csak Lord Baelish (kisujj) miatt is.
14.
14.
azureknight0715
Vr videoit elnézve az egész game dögunalom szar mozgással és monoton harcrendszerrel.
13.
13.
DerProf
#10: Én azt néztem hogy te most mire válaszoltál? Ugyanis nem írt specifikus okot, csak szimplán general-ba annyit, hogy szerinte bukta lesz a játék.
12.
12.
Azadojat
#10: Nem ettől. Félre ne érts nagyon vártam a címet (főleg a fejlesztő csapat korábbi játékai miatt), elő is rendeltem aztán félúton meggondoltam magam, h miért is? Grafikai butítás, a szereplők esetlen mozgása, a monoton gunplay (ami már az Alan Wakeben is jelen volt). Ezeket persze beta vagy demo híján a videókból szűrtem le, lehet hogy a TV előtt ülve más lesz a hatás, de inkább megvárnék pár tesztet vagy akciót (ahogyan azt tettem az AW esetén is, és anno 4 db mátyásért egyáltalán nem volt rossz vétel a gyűjtői).
11.
11.
Codehook1337
En nagyon varom. Valaki nem tudja, hogy csak az elorendeloknek jar az alan wake. Vagy a kesobbi kiadasokba is benne van?
10.
10.
logic5
#1: Ha neked ettől bukta, akkor gratulálok!
9.
9.
headhunter86
Ezek a jelenetek a trailerből magában a játékban is benne vannak, mint átvezető videók.
8.
8.
DerProf
#7: Én meg csak nagyon remélem hogy lesz valami módja anélkül játszani, mert nem érdekel. És hogy úgyis egyben marad a game.
7.
7.
Azadojat
#5: Én sem rajongok értük, de itt egy komplett élőszereplős sorozat is érkezik a játékhoz, több mint valószínű, h a trailer is abból lett összeollózva.
6.
6.
ollie92
Fogadni mernék, hogy Kisujj megint rosszban sántikál !
5.
5.
DerProf
Ja. Valami iszonyat ez a norvég halászfalu presszójából kirángatott balfék, főleg ha még viaszbábut is csinálnak belőle akkor néz csak ki igazán szépen... Amugy meg ez az egész élőszereplős trailer ötlete egy illúziórombolás. Egyik játéknál sem alkalmaznám inkább.
4.
4.
captain planet
csak azt nem ertem, h ki valasztotta ki ezt a nyomorek suttyot foszereplonek? ha meg 8 eves lennek, lehet a xenia laz utan meg ez is dekelne, de igy valszeg kimarad
3.
3.
DerProf
Nem tudta felkelteni az érdeklődésem, pedig nagyon akarta. Inkább a Sötét Lelkek 3-at várom áprilisban.
1.
1.
Azadojat
Egyre jobban félek, h nagy bukta lesz ez a cím :S :S :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...