Batman v Superman - íme, az egyik kimaradt jelenet!

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Kitették a YouTube-ra a Batman v Superman egyik kimaradt jelenetét, amely igazi érdekesség lehet a műértő rajongók számára. Persze ha még nem láttad a filmet, ezt a hírt is ugord át, mert spoileres lesz!

A jelenetet a film végéről vágták ki, miután Batmanék lenyomták Doomsdayt. Amellett, hogy megmagyarázza, miért kattant meg látványosan (illetve még látványosabban) Lex Luthor az utolsó percekre, egy fura idegen is feltűnik benne, aki a találgatások szerint Yuga Khan, Darkseid apja vagy Steppenwolf, a nagybátyja lehet. (Aki pedig nem tudná, Darkseid a helyi főgonosz, aki a Justice League-filmekben rosszalkodhat majd.)

Ilyen és ehhez hasonló jelenetekből egyébként akad még pár, ezek a mozi DVD-, illetve Blu-ray-változatán fognak szerepelni, így a bővített kiadás háromórás lehet. Érdekesség, hogy az Ultimate Edition 18+-os besorolással jöhet majd, rossz hír azonban, hogy a "kizárólag felnőtteknek"-ajánlást nem a kimaradt jelenetek durvaságával érdemelte ki az alkotás; a készítők szerint az értékeléseknél nemcsak az erőszakos jelenetek intenzitása számít, hanem a hosszuk is, a Batman v Superman bővített változatában pedig relatíve sok a korhatáros tartalom.

Hogy mikor érkezik az Ultimate Edition, azt még nem tudjuk, de az biztos, hogy a július 16-i megjelenésről szóló hír kacsa volt. A film még csak most került mozikba, a kritikák ellenére ráadásul kifejezetten sokan váltanak rá jegyet, úgyhogy semmi oka nincs a készítőknek, hogy elkapkodják a premiert.

Akárhogy is, levezetésként nézzétek meg a The LEGO Batman Movie második trailerét!

6.
6.
kopic
#2: Egyebkent a Hobbit 3. részének is ez volt a legnagyobb hibája, hogy 20 percet kivágták belole es masodik nezesre élvezhetetlen volt.:S Moziban nem volt feltuno annyira.
5.
5.
kopic
#2: Ja, olvastam is, hogy ez megmagyarazza, amirol a börtönben zagyvalt Batmannek.
4.
4.
Seggeszkexkluzív
#1: Majd dlc-vel együtt jön a lemezes változat.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Ja. Nem is értettem pontosan a filmben azt, hogy: Lex meg akarja ölni Supermant mert fél tőle, hogy talán gonosz volt, de aztán nagyon boldog, hogy jönnek olyanok, akik biztosan rossz szándékkal érkeznek majd. Ez talán megadja erre a választ.
2.
2.
Ragnarox007
#1: Igen, sajnos pont ez lett a fim egyik legnagyobb hibája :S Ezért is várom tűkön ülve a bővített kiadást... Egyébként már ez az 1 perces kivágott rész is rögtön több kérdésre választ ad, és ezenkívül még kb plusz 29 perc lesz.
1.
1.
kopic
Ezt is rendesen megvágták, hogy kapnák be. -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...