Jön a mobilos Mega Man és Monster Hunter

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 3.
  • Biznisz
Link másolása
A Capcom megerősítette, hogy megalapította új, mobilos részlegét, ami a japán kiadó jövőbeli terveinek megfelelően a mobilpiacon próbál majd teret hódítani. A csapattól olyan játékok lesznek várhatóak, mint a Mega Man és a Monster Hunter.

A Capcom hivatalosan is bemutatta a "Mobile Business Divisiont", a cég vadonatúj, kifejezetten mobilokra fejlesztő részlegét. Az elmúlt években leginkább csak klasszikusaik leporolásaiból éldegélő japán kiadó ezzel újabb lépést tett egy új irányba. A törekvés természetesen érthető, hiszen a mobilpiac évről évre nő. A Capcom adatai szerint a tavaly még csak 27,5 milliárdos üzlet 2019-re már 37,4 milliárdos lehet, így szükséges, hogy egy ilyen múltú cég képviselje magát ebben a szegmensben is.

Az újonnan alakult csapat feladata az lesz, hogy a 2017. március 31-vel záródó üzleti év végére négy játékot dobjanak piacra. Köztük olyan ismert címekkel, mint a Monster Hunter, a Mega Man és a Sengoku BASARA.

3.
3.
dcba
#1: sztem az lesz kb a nem tul tavoli jovo, h a telod lesz a konzolod es szamitogeped egyben es wirelessen fogod lazan kikuldeni a kepet a tvre. Ezt mondjuk mar most is tudja a legtobb high end telo.
2.
2.
markoci555
#1: Elég szomorú. és ahogy Stewie mondaná: Ha lejár a szerződésem, szublimálok :)
1.
1.
strike19
Nem semmi.A japánok ráfeküdtek erre a moblilos rétegre rendesen.Ha egyszer megszünnek az asztali konzolok, akkor én is megszűnök. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...