Készül az új Dungeons & Dragons-film

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a frencsájz két ízben is elvérzett a mozivásznakon, lapértesülések szerint a Warner Bros. még lát fantáziát egy Dungeons & Dragons-mozifilmben. Állítólag már a rendező is megvan, aki nem más, mint Rob Letterman.

The Tracking Board névtelen forrásokra hivatkozva írja, hogy a 2013 óta a fiók mélyén lapuló Dungeons & Dragons-film munkálatai a következő fokozatba kapcsoltak. A Warner Bros. állítólag a Libabőr és a Cápamese direktorát, Rob Lettermant ültetné a rendezői székbe.

Az viszont már aggodalomra ad okot, hogy a forgatókönyvet az a David Leslie Johnson jegyzi, akinek az eléggé harmatos Wrath of The Titans és Red Riding Hood scriptjét is köszönhettük.

A film természetesen a népszerű fantasy szerepjáték világában játszódik, egy vérbeli akció-kaland lesz, melyben hősünk egy misztikus kincs után kutat társaival, köztük egy félsárkánnyal és egy ravasz gnómmal.

A producer, Roy Lee (The Departed, The LEGO Movie) egy "Vin Diesel típusú" színészt keres a főszerepre. Korábban maga Diesel is méltatta a D&D világát, de arról nincs szó, hogy részt venne az új filmben.

A 2000-ben született, első filmadaptáció rendezője, Courtney Solomom ezúttal csak producerként ténykedik majd.

2.
2.
BrockSamson
Ugy sem lesz jobb, mint http://www.imdb.com/title/tt0447166/
1.
1.
Ooorky
3. rész elég jó volt.
Direct-To-Dvd, amatőr csapattal, béna sztorival, gagyi effektekkel.
De van lelke a filmnek, tényleg olyan, mint egy szerepjáték kaland egy gonosz party-val. Nekem kifejezetten tetszett a kisvárosos rész vége, mikor lenyomták a boss-t majd nekiálltak kiirtani a lakosságot extra xp-ért :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...