Mihez kezd a Naughty Dog az Uncharted 4 után?

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 5.
  • Hír
Egy korszak zárul le a Naughty Dog történetében, a fejlesztőcsapat ugyanis elengedi az Uncharted-szériát, és más projektekkel kísérletezik a jövőben. A The Last of Us folytatódik, de más ötletek is felmerültek már.

Bő egy hónap, és nekieshetünk az Uncharted negyedik részének, amit a napokban ki is próbálhatott a külföldi játéksajtó. Innen származik a legutóbbi gameplay felvétel és a Naughty Dog-filmekkel kapcsolatos helyzetjelentés is, azonban más érdekességekre is fény derült, többek között arról is beszélt egy keveset a fejlesztőcég, hogy mik a terveik május 10. után.

A GamesRadar meginterjúvolta Neil Druckmann kreatív igazgatót, ő mondta el, hogy a megjelenés után még összeraknak egy single player DLC-t az Uncharted 4-hez, de azután más projektekre fognak koncentrálni: ekkor kerülhet elő a The Last of Us 2 is. 

Druckmann szerint az Uncharted 4 előtt több különböző prototípusuk is volt a The Last of Us folytatásához, a kiegészítő befejezése után ezeket újra előveszik majd. Ezenkívül más, a The Last of Ustól független ötletek is felmerültek bennük, sajnos azonban ennél több konkrétumot már nem sikerült kihúzni az úriemberből.

És hogy mi lesz az Uncharteddal? Nos, minden jel szerint a Naughty Dog elengedi a sorozat kezét, ezt a korábbi nyilatkozatok is megerősítik, és persze maga a játék is erősen sejteti, hogy itt valamiféle lezárással lesz dolgunk.

Druckmann ugyanakkor nem zárta ki, hogy egy másik Sony-csapat folytatja majd a szériát, és mint mondta, örülne is neki, mert "szívesen játszana egy olyan Uncharteddal, amin nem ő dolgozott". Hozzátette persze, hogy ehhez azért nekik is lesz egy-két szavuk, és "ha az utódjuk nem tudja átemelni az Uncharted esszenciáját, akkor nem probléma, ha ez lesz az utolsó rész".

Napi Uncharted-érdekesség

Druckmann szerint felmerült a második rész tervezésekor, hogy Thor kalapácsa körül forogjon a történet.

Ezek is érdekelhetnek

26.
Macifasz
#25: Én itt próbáltam asszem három regjével is normális hangot megütni, de eredménytelenül. :-(
21.
Ooorky
Nemá, kíváncsi voltam, hogy mit ír.
Ha valaki olvasta elküldené PM-ben?
20.
kopic
#18: +2
Gyalázat sokszor, amit az oldal stábja művel.
19.
greenmelon
#18: +1
18.
Stranger
Miért moderálgattok? Miért nem bannoljátok ki Jozeffet? Mindenki tudja, hogy ki ő. De már komolyan lehet elmélkedni hogy ti generáljátok vele a kommentelést, különben első hsz után menne a ban, mert rögtön felismerni. Miért lehet egyáltalán első napos reggel kommentelni? Bár ebből legalább látni hogy valaki troll, csak mégsem csináltok semmit.
8.
A Pulyka
Valahol olvastam, hogy felmerult egy jovoben játszodo nyitott világú sci-fi otlete náluk. Na valami ilyesminek nagyon orulnék a mass effect, meg majd a Cyberpunk 77 mellé.
7.
PaprikaJancsi
Jaaaaaaaaj. Hányszor hallottuk már ezt más cégeknél is. :D
5.
Raizen25
Szinte bárminek örülnék amit ők csinálnak, profi csapat :D nem tudnak hibázni
4.
KeXxX
#1: Amúgy az ilyen irigy "másztörrészek" minek írnak ide?
3.
Vigohouse
Hát...egy Naughty Dog által készült Super Mario-nak örülnék :) :)
2.
Instict99
Szóval crash bandicootot már nem fogjuk látni..
1.
Ooorky
Remélem Pasziánsz szerepjátékokat fognak fejleszteni, arra hatalmas igény lenne!4!hat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...