Parkolópályára tették a Tekken X Street Fightert

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 24.
  • Gyászhír
Link másolása
Oly sok év ígérgetés után a Bandai Namco elismerte, hogy parkolópályára tette a Tekken X Street Fightert. Katsuhiro Harada szerint csak ártana a játék a Street Fighter V-nek és a Tekken 7-nek.

A Capcom és a Bandai Namco még 2010-ben jelentette be, hogy két játék erejéig összemossák a Street Fighter és a Tekken univerzumát: a Street Fighter X Tekken a Street Fighter játékmenetét vette alapul, míg a Tekken X Street Fighter a Tekkent dolgozta volna fel. Utóbbi végül azonban nem készült el, és úgy tűnik, egyhamar nem is fog.

Ebbe gyakorlatilag a kiadón kívül mindenki beletörődött, és bár a játékból semmit sem mutattak eddig, a japánok évről-évre megígérték, hogy igenis el fogják készíteni a várva-várt crossovert. Ezek után mindenképpen előrelépés, hogy Katsuhiro Harada, a Tekken-sorozat atyja elismerte a GameSpotnak: parkolópályára tették a projektet.

Harada szerint a Tekken X Street Fightert nincs értelme most kiadniuk. A Street Fighter V nemrég jelent meg, hamarosan pedig a Tekken 7 is játszható lesz konzolon, egy ilyen projekt pedig biztosan fragmentálná a közösséget, ami nekik értelemszerűen nem érdekük.

Öröm az ürömben, hogy a Tekken 7-ben vendégszerepel egy Street Fighter-karakter.

2.
2.
br1Koo
Én nem bánom, hátha azt jelenti, hogy a Tekken 7-et PC-re is fejlesztik és emiatt több munka.
1.
1.
MOST valoban nincs ertelme, de bakker 2011-12-ben kellett volna...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...