Nem fejleszt több single játékot az Epic?

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 6.
  • Biznisz
Link másolása
A Gears of War fejlesztője talán soha nem készít többet AAA-kategóriás single játékot. Ehelyett a csapat inkább az élő szolgáltatási modellben hisz - ennek első fecskéje a free-to-play Paragon.

Az Epic Games vezérigazgatója, Tim Sweeney a Polygon magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy a csapat a jövőben saját maga adja ki a multiplatform játékait. Továbbá nagyon úgy néz ki, hogy többé nem készülnek náluk nagy költségvetésű single játékok, inkább folyamatosan bővülő, jobbára ingyenes címeket fejlesztenek majd.

Sweeney szerint a modern trendek miatt szükség volt arra, hogy a korábbi álláspontjukat jelentősen megváltoztassák. Felismerték, hogy a játékipar legjobb játékai mind ilyen üzleti modellt használnak.

Mint ismert, az Epic az utóbbi években egyszerű konzolos fejlesztő volt és az Xboxra összpontosított, de mára multiplatform-fejlesztővé váltak, játékaikat saját maguk adják ki és ami a legfontosabb, függetlenek maradnak.

Van ráció Sweeney szavaiban, de nekünk akkor is hiányozni fognak az erőteljes egyjátékos kampánnyal operáló játékaik.

Az Epic jelenleg az új üzleti modellt teszteli a free-to-play Paragonnal, amely május 8-ig nyílt bétafázisban van PC-n és PS4-en.

12.
12.
dzsiádzsó
Igazából van egy közepesen sikerült grafikai motorjuk, amiből megélnek, a GoW-on kívül számomra eddig se készítettek AAA+ címet, Unreal egy vicc volt inkább... Tehát az elmúlt 10 évből GoW kívül semmit nem tudtak letenni az asztalra, Nézzünk meg egy R* GTA, GTA, csak éppen ki tudtak jönni egy Bully-val, MP-vel, Manhunt, RDR, kérdezném én, ők 10 év alatt mihez tudtak nyúlni? Egy értelmes ötletük nem volt.
A tény az: nem tudnak AAA címmel jönni, nem pedig nem akarnak...
Szép volt Epic, összes értelmes arc lelépett onnan, UE3 után kijöttetek egy fossal UE4-el és meg is magyarázzátok a bizonyítványt, miért tudtok csak 1 értelemes sorozatot felmutatni az elmúlt 10 évből, amikor azért freetoplay modell még nem feltétlen volt annyira elterjedve!
11.
11.
coderman
Szoval nem veszek tobb Epic gamet
10.
10.
kopic
Belőlük is mi lett...:/ Szegyen.
9.
9.
Csoki80
8.
8.
anarchoid
Paragon nagyon ottvan a szeren, az elso gondolatom owerwatch jatek kozben az volt hogy "nagyon szines" paragon -nal meg ez : "Ez qurvaszep"
5.
5.
Caleon
Így múlik el a világ dicsősége...
4.
4.
Heldengeist
Legjobb ≠ üzletileg legsikeresebb.

Ezzel csak azt fogják nálam elérni, hogy magy ívben tojni fogok rá, létezik-e még egyáltalán az Epic. Már csak motort fejlesztenek, amikkel gyártanak pár freemiun techdemót.
3.
3.
hoaw
Nagy kár.:( Szeretem a Gearseket és az Unrealt.
2.
2.
Nem hülyeség, Dota, WoT, Hearthstone, stb.. Csak nagyon sokat kell teperniük a játékosok megtartásáért, mert pl. egy UT nagyon rétegjáték, a prok bedarálják az újoncokat.
A Fortnite-ról semmi infó nincs, lesz belőle még valami? Régebben a videók tetszettek, pedig túlzottan nem az én műfajom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...