Vadonatúj akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 10.
  • Hír
Link másolása
Hideo Kojima interjút adott a Hachima Kikou magazinnak, és ha már beszélt, akkor a Sonyval partnerséget kötött Kojima Productions új játékáról is elárult néhány érdekes részletet.

Tavaly év végén hosszas huzavona után Hideo Kojima csak hátat fordított a Konaminak és saját stúdiót alapított. A Kojima Productions azonnal partnerségre lépett a Sonyval, így a csapat első fejlesztése PlayStation 4-exkluzív cím lesz.

Ennél többet viszont eddig nem lehetett tudni Kojima vadonatúj játékáról, a Hachima Kikou magazinnak adott interjúban viszont most megosztott egy-két érdekes részletet a Metal Gear Solid-sorozat atyja.

Elárulta, hogy új játéka mind a történetmesélésben, mind játékmenetben, mind a karakterek tekintetében tartalmaz majd eddig nem látott újdonságokat, a Sony pedig teljesen szabad kezet adott nekik, így nyugodtan kísérletezgethetnek. A titokzatos projekt egyébként egy akciójáték lesz, és bár nem kapunk nyílt világú kalandozást benne, Kojima szerint akik szeretik a The Divisiont és az Uncharted-sorozatot, azok jó eséllyel kedvelni fogják az új játékot is.

11.
11.
SwordFish
#10: Ez így van. Szerintem minimum 5 év mire megjelenik.
10.
10.
br1Koo
Az a helyzet, hogy mire az kész lesz, már mindenki a ps5-t üti majd :)
9.
9.
nomcsa
#8: Sosem tudjuk meg, hogy mi történt ott, de elviekben BŐVEN elégnek kellett volna lennie annyi pénznek és időnek, amit kapott, megkötése se volt igazán. Bízom benne én is, hogy minőségben, főleg sztoriban, olyan lesz, amilyen az mgs5 akart lenni!
8.
8.
azureknight0715
Ami a leglényegebb mondat a cíkben az a "a Sony pedig teljesen szabad kezet adott nekik" . Reméljük ennél a játéknál megtudja tenni azt amit a mgs lezáró részében nem tudott.
7.
7.
Jhonyy
Reméljük valami jó gamet csinál
5.
5.
nomcsa
#4: Gondolom az üzletben nincs harag..Bárki megtette volna.
4.
4.
Seggeszkexkluzív
Éerdekes, kojima a metal gear 4nél "szidta" is a Sony-t hogy elzárták tűlük a ps3 erőforrásait. Most meg újra lepacsizik velük?
3.
3.
felegyi
#2: UC széria is exkluzív, jelenjen meg PC-re kívánom... viszont az új stúdió pénzügyileg nem bánja ha támogatják, nos a SONY megkeni őket rendesen hogy még egy címmel közelebb hozza a PS győzelmét a konzolwarban... ha így tesz PC-re sajnos nulla az esély a megjelenésre.
2.
2.
Hunork
PS4 KONZOLexkluzív lesz.
Ez azt jelenti, hogy PS4+PC
De ez már sokszor el lett mondva kedves cikkíró...
1.
1.
mestermagyar
"A Kojima Productions azonnal partnerségre lépett a Sonyval, így a csapat első fejlesztése PlayStation 4-exkluzív cím lesz."

...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...