Metal Gear Solid: Social Ops IPHONE

Mobileszközökre szánt, közösségi játék a Metal Gear Solid alapjaira építkezve.
Típus: Akció

Oscar Isaac lesz Snake a Metal Gear Solid-filmben

Először a Deadline számolt be róla pletykaként, majd a Metal Gear Solid-filmet rendező Jordan Vogt-Roberts is megerősítette a hírt, miszerint Oscar Isaac alakítja majd Solid Snake-et az adaptációban.

Harmincéves a Metal Gear-sorozat

Tegnap ünnepelte a harmincadik születésnapját a Metal Gear és így a Metal Gear-sorozat. Habár a játék atyja, Hideo Kojima már nem dolgozik a Konaminál, az továbbra is számol a szériával.

49 millió eladott példánynál jár a Metal Gear-sorozat

A Konami legutóbbi üzleti jelentéséből az is kiderült, hogy mára több mint 49 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes epizódjaiból. Ezek után különösen vicces, hogy egy darabig biztosan nem készül nagygépes folytatás hozzá.

Vadonatúj akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima interjút adott a Hachima Kikou magazinnak, és ha már beszélt, akkor a Sonyval partnerséget kötött Kojima Productions új játékáról is elárult néhány érdekes részletet.

Metal Gear Solid - Kojima megint kiszállna

Aki figyelemmel követte Hideo Kojima nyilatkozatait az elmúlt pár évben, valószínűleg találkozott már olyannal is köztük, amiben a mester kifejti: ideje lenne abbahagynia a Metal Gear Solid-készítést.

TGS 2012: Mozog a Metal Gear Solid: Social Ops

A Tokyo Game Show alatt befutott a Metal Gear Solid: Social Ops első előzetese. A sorozat huszonötödik születésnapja alkalmából leleplezett, mobileszközökre készülő játékról viszonylag keveset tudunk, de az már biztos, hogy sok ismerős jelenetbe és szereplőbe futhatunk majd bele.

Mobileszközökre költözik a Metal Gear Solid

Ma Metal Gear Solid-napot tartunk, annál is inkább, mert még egy izgalmas bejelentést hozott a sorozat huszonötödik születésnapját ünneplő esemény: hamarosan a GREE nevű mobilos játékplatformon is tiszteletét teszi a széria. A Social Ops az eredeti hangulatot hozza majd remélhetőleg.