A Perfect World menti meg a Giganticot

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután a Microsoft máig tisztázatlan okok miatt levette a kezét a Giganticról, kérdésessé vált a MOBA sorsa. Szerencsére a Perfect World felkarolta a projektet, így a cím mégis megjelenhet a jövőben.

Februárban a Motiga csapata még nagy bajban volt, leépítésekbe kezdtek és komoly pénzügyi gondokkal küzdöttek. Hiába állt mögöttük korábban a Microsoft, a Gigantic fejlesztése nem ment simán, de a srácok eltökélték, ameddig tudják, támogatni fogják a játékot, amely jelenleg zárt bétafázisban van.

Szerencsére a projekt jövője most már biztosított, hiszen a Giganticot végül a Perfect World Entertainment adja ki, a szerződést már alá is írták. Ez annyit jelent, hogy a játék minden 64-bites Windowsra megjelenhet (nem csak Windows 10-re) az Xbox One-os változat mellett. Mindegyik verzió egyszerre élesedik majd. 

A korai verziót mi is kipróbáltuk, de azóta rengeteget fejlődött a MOBA. Többek közt új HUD-ot és UI-t kapott, a kezdők is simábban belerázódhatnak, az ingame kommunikáció javult, ahogyan a partnerkereső és a teljesítmény is. További hősök, térképek és skinek érkeztek hozzá, a változások teljes listáját itt olvashatod.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...