E3 2016: A Prey 2 lehet a Bethesda meglepetése

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 12.
  • Pletyka
Link másolása
A Bethesda idén is tart E3-as konferenciát, és miután a Dishonored 2-vel elég nehéz lenne kitölteni egy teljes show-t, muszáj, hogy legyen még valami meglepetés a cég cilinderének mélyén.

És bár a meglepetésbejelentés a legtöbbek tippje (vágyálma?) szerint az új The Elder Scrollsról szólhat, nem kizárt és egyre több pletykát hallani arról, hogy a Prey második részét mutathatja be újra a kiadó-fejlesztőcég.

Az Alien Noire nevű Prey-rajongói oldal és a Kotaku egyszerre írt arról, hogy tudomásuk szerint az E3-on várható a játék bejelentése, amit a korábbi infóknak megfelelően a Dishonoredot jegyző Arkane Studios austini csapata fejleszt.

A hírt persze nem szabad készpénznek venni: az Alien Noire tweetje például azért sántít, mert június 14-re ígéri a premiert, holott a Bethesda konferenciája amerikai idő szerint június 12-én lesz, a Kotaku munkatársa pedig saját bevallása szerint sem biztos 100 százalékig abban, hogy sor kerülhet a leleplezésre.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a Kotakut a Ubisofthoz hasonlóan a Bethesda is feketelistára tette, annyi infót szivárogtattak már róluk a múltban: többek között a Doomról, a Fallout 4-ről és a Prey 2 munkálatainak újrakezdéséről is ők írtak először. Ez valahol a megbízhatóság jele.

A kotakusok szerint a játék jelenleg a Danielle kódnevet viseli, és nincs sok köze a Human Head-féle Prey 2-höz.

16.
16.
KopyAti
Vicc kategória már, ami ezzel a játékkal történik.
15.
15.
Perseus84
Isten ments h a Bethhez keruljon mert megint Fallout/TES klon lenne belole.
14.
14.
pszihoapu
amennyire tudom a Bet mar tobbszor kijelentette, hogy egyelore nem dolgoznak uj ES jatekon.
a valamikor prey2 videonak ranezesre semmi koze nem volt a sokak altal utalt/szeretett prey1-hez (en szerettem) ettol fuggetlenul otletesnek tunt amit mutattak es igergettek. viszont mostanra tuti elavult lenne, ha azt a verziot folytatnak.
tehat a lenyeg az, hogy nem tudhatunk semmit es meg az se biztos.:)
13.
13.
giga321
Istenem mit nem adnék érte. Imádtam az 1-et 2x kitoltam, de nekem már csak ez a 2. Rész is nagyon tetszett amit mutogattak belőle. Tisztára a Star Wars Corusanja (jól írtam) jutott eszembe és mai napig vágyálmom egy teljesen bejárható Corusan bolygó SW játékban. Az a CGI trailer nagyon adta anno, remélem olyasmit kapunk, ha kapunk valamit.
12.
12.
Rakottkrumpli
Amit eddig prey 2-ként mutogattak, az egy kalap sz@r... Azt inkább ne támasszák fel. Ha valami olyat akarnak alkotni, ami hű az eredetihez, akkor az jöhet! De csak azért ráaggatni a nevet, hogy többen vegyék... abból nem kérek!
11.
11.
Seggeszkexkluzív
#8: Hát épp ezaz, ennek nem reboot kell, hanem folytatás.
10.
10.
godach
#9: Úgy rémlik, valahol a Doom, Quake idejében kezdték promózni. De valószínűleg igazad lesz, mert azt hiszem többet kellett várni rá, mint a Duke Nukem Foreverre... :)
9.
9.
#7: Asszem 10-15 év volt.
8.
8.
PiszkosFred
#6: Nem ez lenne az elso sorozat/franchise/ip, amely eredetileg nem a Bethesdahoz tartozik, de megszerzik es feltamasztjak egy reboottal.
7.
7.
godach
#6: Újrakezdték. Nem az (fejleszti?) a mostanit, aki ezelőtt. Na meg valami hasonló volt a Prey 1 is. Azt hiszem az is a legtovább fejlesztett játékok között volt.
6.
6.
Seggeszkexkluzív
Kizárt hogy ebből lesz valami. 10 év után kiadni egy fps-t ami valószínűleg nemis közvetlen folytatása lesz az elsőnek nemtúl szerencsés.
5.
5.
atesz89
Bethesda legjobb kiadó mai napokban, Wolfenstein,Doom, TES, most lehet Prey 2 , aztán lehet a kövi a Quake lesz? De király lenne.
4.
4.
#1: Bizony, rohadt jó volt. Akkoriban jöttek többek között olyan címek, mint HL2, Doom 3, Quake 4, Prey. Kánaán.
3.
3.
dzsiádzsó
Jövőre TES leleplezés, aztán 2018-ban "már" tolhatjuk is :)
2.
2.
Chrysh
A Bethesda az utóbbi időben elégdurván odateszi magát, ha meg tudja valósítani a Prey 2-t akkor nagyon oda fognak pirítani az E3-on, főleg, ha már lenne gameplay videójuk akkorra
1.
1.
crytek
Az első rész még mai is nagyon jó. Ebay-en beszereztem steamre lehet regelni.
Várom nagyon ,remélem igaz !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...