Launch trailerek a reggeli mellé

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 18.
  • Videó
Link másolása
A héten több sikervárományos cím is a boltokba kerül, köztük a Shadwen, a Valkyria Chronicles Remastered és a Shadow of the Beast is. Összeszedtük nektek az említett három játék launch trailerét.

Tegnap óta érhető el a Trine-sorozat készítőinek lopakodós címe PC-re és PS4-re. A Shadwenben egy olyan leányzót irányítunk, aki meg akarja töri a zsarnok király hatalmát, ráadásul némi időmanipulációra is képes. Maradj láthatatlan, vagy ha ölni kell, tedd azt észrevétlenül!

A Shadow of the Beast egy klasszikus amigás cím feltámasztása kizárólag PS4-re. Egykoron nagyon nehéz játékról volt szó, reméljük, a Heavy Spectrum srácai nem okoznak csalódást. Szenvedni pedig ajánlott, hiszen a bővített befejezést csak akkor kapjuk meg, ha kapásból kemény nehézségen esünk a kampánynak.

A Valkyria Chronicles Remastered egy PS3-as szerepjáték felújított és kibővített változata, amely minden eddig megjelent DLC-t is tartalmaz, ráadásul 1080p-ben fut 60fps sebességgel PS4-en. Hőseink a Birodalom által megszállt Gallia felszabadításáért küzdenek a végletekig mély és olykor megható történet szerint. A stratégiai címek szerelmeseinek is érdemes figyelni rá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...