Batman: Return to Arkham - ez lenne a dobozkép?

Link másolása
Egy esetleges dobozképpel tűnt fel újra a Rocksteady-féle Batman-sorozat felújított változata. Nagy eséllyel tényleg csak az Arkham Asylum és Arkham City epizódok kapnak helyet benne.

A BioShock-gyűjtemény mellett a Rocksteady-féle Batman-játékkollekciót sem tartják valami jól titokban, hiszen több forrás is kiszivárogtatta már a játékot. Úgy tűnik, hogy a címe Batman: Return to Arkham lesz, egy olasz lap pedig a borítóképet is megmutatta íme:

A megjelenés egy korábbi szivárgás szerint június 10-én várható, de az április 19-i leleplezés sem jött be, így azért nem teljesen megbízható ez az információ. Az viszont egyre biztosabb, hogy csak az Arkham Asylum és Arkham City epizódok kapnak helyet a csomagban.

9.
9.
aordog
Ez egy kicsit így hiányos....ráasásul mind két részt hetekig nyomtam. Így most nekem kimarad!
8.
8.
dcba
#4: De nem szebb valoszinu, max ugyanilyen lesz. Ezek a konzolos remaster szarok max megkozeliteni tudjak a PC-s ultra grafikat. Ezert nem ertem neked minek, nem bunkosagbol kerdeztem, hanem tenyleg nem vagom.
7.
7.
mnmn1
#3: Ja, én például tavaly karácsonykor kb. 8 fontért vettem meg az összeset. Ebben meg lesz 2 játék az ötből, 5x ennyiért.
6.
6.
crytek
#5: Ez csak természetes. Többet semmi nem ér nekem.
5.
5.
Hunork
#4: Haggyuk már...
Úgyse fogod megvenni, csak ha "bundleba lesz occóért"
4.
4.
crytek
#3: Mi az hogy minek ,mert kell azért. Szeretem ha valami szebb...
Ugyanúgy ahogy a Dead Island felújítottat is megveszem hiába van meg a két sima.
3.
3.
dcba
#1: Minek neked ez PC-re? Kb 20 fontbol mind az osszes Arkham jatekot meg tudod venni Steam sale-kor es hidd el szebbek mint ez lesz. Tuti, h kap egy 1080p-t es talan 60 fpst. Ja es 50 euroert. Nevetseges!!!
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Ez rendes felújítás lesz ? Mert ha csak felrakják fullHD-ba, akkor a Pc-s változat még szebb marad, mint a konzolos.
1.
1.
crytek
Kár hogy pcre nem jön :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...