Rocket League - folytatódik a platformháború

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 25.
  • Hír
Link másolása
Élesedett a Rocket League legújabb keresztplatformos funkciója, a PC-sek most már nem csak a PlayStation-, hanem az Xbox-tulajdonosok ellen is összemérhetik az erejüket. Ez az első steames-xboxos összeborulás.

A keresztplatformos játék még mindig nem általános jelenség, igény azonban lenne rá, ezek után aligha meglepő, hogy a Microsoft komplett irányváltásként harangozta be a GDC-n, hogy teljes vállszélességgel támogatja a cross-platform játéklehetőséget - nem csak a PC és az Xbox, de az Xbox és a PlayStation között is.

És míg a Windows 10 és az Xbox One összekötése viszonylag triviálisnak tűnt (a Killer Instinct már március vége óta támogatja ezt a funkciót), az első steames játékok támogatására eddig kellett várni: a korábbi bejelentésnek megfelelően a Rocket League lett az első olyan Steamet használó PC-s játék, ahol a rajongók az xboxosokkal is összemérhetik az erejüket, ha szeretnék.

A félreértések elkerülése végett: a PS4 és az Xbox One közötti átjárhatóság továbbra sem megoldott.

2.
2.
Angelwing
Minden játéknál ez kellene. Összereszteni az összes platformost. Persze azért kikapcsolható legyen az opció! Szűrőt is lehessen használni azonos platformra.
1.
1.
zozo76hun
"A félreértések elkerülése végett: a PS4 és az Xbox One közötti átjárhatóság továbbra sem megoldott."

pedig az lenne az igazi, konzolos a konzolos ellen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...