E3 2016: Egyre biztosabbnak tűnik a Prey 2

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 25.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több jel mutat arra, hogy a Prey 2 bejelenése lehet a Bethesda idei E3-as meglepetése. A múltkori pletykák után ezúttal két domain miatt indult meg a találgatás.

Közel két hete írtunk arról, hogy a Kotaku és egy Prey-rajongói oldal is úgy tudja, az idei E3-on fogják bemutatni a Prey várva-várt folytatását, és egyre biztosabbnak tűnik, hogy ez valóban így lesz: a minap néhány szemfüles észrevette, hogy a prey2.com és a prey3.com domainek egy még nem publikus, de sokat sejtető Facebook-oldalra irányítanak át.

A Bethesda idén is tart E3-as konferenciát, és bár a show főszereplője a Dishonored 2 lesz, könnyű belátni, hogy egy bemutató kedvéért nem fog külön eseményt szervezni a cég - kell, hogy legyen valamilyen meglepetés is! A Prey 2 egyébként eredetileg 2011-ben mutatkozott be, aztán újrakezdték a fejlesztését, állítólag most az Arkane austini csapata dolgozik rajta.

9.
9.
Rakottkrumpli
#8: Szerintem sem ocsmány a játék a korához képest. Simán vállalható mai szemmel is. Mondjuk én a HL 1-et is simán végigjátszom bármikor, szóval ez majdnem csúcsgrafika ahhoz képest :D
A hírhez meg annyit, hogy még mindig azt mondom, hogy ne erőltessék azt a változatot a második részből, amit mutogattak. Én élő fegyvereket, ingyánokat meg portalokat akarok látni :D
8.
8.
crytek
#7: Pedig klasszikusok ezek még ma is simán megállják a helyüket.

És ahhoz képest, hogy 10 éves nincs szégyenkezni valója

https://sg.hu/forum/uzenet/1083685761/15061
https://sg.hu/forum/uzenet/1083685761/15077
7.
7.
PaprikaJancsi
Soha nem vittem végig a Prey-t, számomra már túlságosan öreges, és gagyi hatása volt (mint pl. Darkness 1). Egyszer kezdtem neki, de nem jutottam túl sokáig.
5.
5.
Emellé már csak egy Q5 bejelentés kéne, dobnék is egy hátast!
4.
4.
Codehook1337
#2: A menu es az adatbazis. A kapus valalhatatlan marad gondolom egyszer mindent kiszed egyszer meg mindent beenged :D
2.
2.
Beniciodeltoro
Én már azt várom milyen újítás lesz az októberi Fifában....a mezeken kívül.
1.
1.
crytek
Ej de várom már. (Most vittem végig az elsőt újból)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...