E3 2016: God of War - majdnem Egyiptom lett a vége

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 16.
  • Hír
Link másolása
Lehetetlen elzárni a God of War infócsapját, most épp azt tudtuk meg, hogy új szinkronszínész játssza majd Kratost, illetve kiderült, hogy majdnem egyiptomi körítést kapott a folytatás.

Habár a bemutatkozó gameplay demó alapján nehéz volt eldönteni, mostanra biztossá vált: a Sony lecserélte Kratos hangját, így Christopher Judge (Stargate SG-1) alakítja majd a főhőst TC Carson helyett. A hírt mindkét színész megerősítette, utóbbi láthatóan rossz néven is vette a váltást, de ez annyira nem meglepő, elvégre mindig is ő volt Kratos hangja, még a PlayStation All-Starsban és a Mortal Kombatban is az ő hangján szólalt meg a karakter.

Ahogy azt a játékról írt összefoglalónkban részleteztük, Kratos visszatérése ellenére meglehetősen sok újdonságot tartogat a PS4-exkluzív God of War, a legszembetűnőbb változás pedig a skandináv mitológia beemelése lesz. Érdekesség azonban, hogy a fejlesztők több alternatív körítést is fontolóra vettek, így például szóba jött az egyiptomi istenek világa is.

Cory Barlog az Eurogamernek mondta el, hogy nagyjából a csapat fele erre a koncepcióra szavazott, és végül azért vetették el, mert úgy érezték, a gazdagsága túlzottan elvonta volna a figyelmet a lényegről: Kratosról és az ő az idegen világban tett kiruccanásáról.

18.
18.
PaprikaJancsi
Szerintem témát illetően ez egy sokkal jobb választás volt.
17.
17.
KopyAti
#15: Jaja, Michael Ironside zseni volt!
16.
16.
Őrnagy
Nekem nagyon bejön ez a baltával hentelés, pusztakézzel ütlegelés. Olyan jó brutál realista.
15.
15.
PGab
Csak en sajnalom, hogy nem az eredeti hangja maradt?
Mar gyanus is volt a trailerben.
Miert kell valtoztatni, ha mar egyszer az bevalt es nagyon illett hozza.
Ugyanennyire duhitett, amikor a splinter cellben csereltek le Michael Ironside-ot 5 resz utan....miert? Sokkal jobb volt, mint a Blacklistes....

Mas: ez nem "gow4", mert volt egy Ascention is, nem?
14.
14.
Schemy
ez a skandináv helyszín se rossz de aki nemhiszi hogy egyiptom is jó/jobb lett volna nézze meg az egyiptom istenei filmet:D
13.
13.
DarkLord
Amúgy több, mint valószínű, hogy ennek a játéknak a végén elköszönünk Kratos-tól. Csak ne ilyen érzelgős szarsággal nyírják ki, hanem akkor már valami igazi brutális halála legyen, hogy aztán, majd a fiával lehessen bosszút állni a következő részekben valamiért.
12.
12.
roli33
#11: Vegyük azt is figyelembe hogy Kratos itt már egy megfáradt harcos, aki azért még így is aprít rendesen. Kellett egy kicsit lassítani a játékmeneten hogy hitelesebb legyen, ehhez és az újítás elvárásához köthető a Last of Us-os kameranézet. És mondom, tuti ezek után előveszik az egyiptomi mitológiát is majd egyszer, csak ott már jobb lenne ha nem Kratost hanem mást (pl majd a fiát) irányítanánk. Tök jó lenne ha a God of War lenne hosszú távon a nagybetűs mitológiai franchise.
11.
11.
rossitibi
#8: Egyetértek! Ja és Egyiptom jobb lett volna...
10.
10.
#3: Általában évszámozni szokták. Pl. NFS és Wolfinál is így láttam.
9.
9.
kopic
#1: Sajnos nincs Ps4-em, de én is erre vagyok legjobban kivancsi.
E3 legjobbja volt.
8.
8.
Mekee85
#6: Màrakinek. Aki szerette a régi h&s stilust annak eza press x to kill lassu módi nemgyerebe. Én is igy vagyok vele.
Nekem skip, és ugy tekintem hogy nincs folytatàs
7.
7.
DarkLord
A másik, amit észrevettem magamon, hogy sokkal feelingesebb egy játék nekem, ha az rideg / hideg havas környezetben játszódik... nem tudom, hogy ez valami fetish szarságom lehet e vagy sem, de jobban bejön :D
6.
6.
DarkLord
Nekem ez jobban bejön, mintha Egyiptomba vitték volna az új részt. Telitalálat lesz ez is gyerekek nem kell félni. Ebben biztos vagyok (bár nem vállalok vele túl nagy kockázatot tuti :D)
3.
3.
CallingAllCars
Azért úgy összességében elég zavaró szerintem az hogy "God of War" vagy pl. a "Doom", 1-2 évig talán az emberek érteni fogják, hogy most melyik szériáról beszélünk, de később kicsit kellemetlen lesz, hogy belemélyedünk a God of Warba.. ja de én nem arról beszélek... most komolyan miért nem lehetett volna két karaktert még hozzáadni _4 (szóköz 4), ugyanez elmondható a Doomról. Az hogy a GoW-nak támadt egy olyan mellékes koncepciója mint pl. Egyiptom az jó, azért mert maga a játék iszonyatosan jó élményt nyújt, én azt mondom ezt a vigyék tovább... majd akkor talán egy "God of War 2".. vagy hogy is mondjam.. "God of War 5"?
2.
2.
Chrysh
Lehet jobban is adná így hirtelen.
1.
1.
roli33
Majd a következő rész. Legalábbis remélem olyan is lesz. De most koncentráljunk csak a skandináv mitológiára. Legvártabb játék az új God of War!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...