A Warner Bros. is saját E3-as konferenciát tervez

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 23.
  • Rendezvény
Link másolása
David Haddad, a Warner Bros. elnöke egy interjúban elárulta, ha a játékfelhozataluk indokolni fogja, akkor biztosan tartanak majd egy E3-as külön műsort.

Ugyan idén is kint voltak Los Angelesben a Warner Bros. Entertainment játékai, mint például a Batman Arkham VR, a LEGO Star Wars: The Force Awakens vagy a most bemutatott Injustice 2, a kiadó mégse képviseltette magát komolyabban.

Ez viszont megváltozhat, a Warner elnöke, David Haddad a VentureBeatnek adott interjúban ugyanis megerősítette, hogy ha a játékkínálatuk indokolni fogja, akkor biztosan rendeznek majd egy saját, Bethesda-szerű műsort.

Annak fényében, hogy milyen játékok kiadásáért felelős a Warner, meglepő, hogy már idén se tartottak saját konferenciát. Így viszont reménykedhetünk abban, hogy akár már jövőre is nagyobb mennyiségben érkeznek a kiadó címeinek folytatásai, hiszen mégiscsak olyan játékok felett bábáskodnak, mint a Mortal Kombat, az Injustice, a Batman Arkham-sorozat, a Gyűrűk Ura-adaptációk vagy éppen a LEGO-sorozat.

27.
27.
felegyi
#7: Nem magáról a trollkodásról van szó, ez egyfajta tudat alatti elfojtott kényszer. Nem vagyok én pszichológus, de az ilyen személyek látszólag itt élik ki magukat, a suliban vissza vannak fogva mások vagy saját maguk által. Egyrészt onnan sejtem hogy anno én is hasonló voltam, de amint elemezni kezdjük saját magunkat úgy szembesülnek meg a hibáink, csak ebből lehet tanulni úgy hogy elfogadjuk hogy vannak.

A hírhez visszatérve nem csodálkozom hogy a múltkori PC-s Batman kivonat után nem volt konferencia, mondom én úgy hogy az új rész konzolon játszottam, de emlékeszem amikor az Arkham Asylumot PC-n élveztem, nem beszélve az Nvidia physX-ről vagy mi a tököm :) kicsit bele kellene gondolniuk hogy most a pénz, vagy a név domináljon... a minőség mellett! CD Project Red... csukott szemmel befizetek az eddigi játékaikba!
25.
25.
PaprikaJancsi
8.
8.
kastorhun
#5: Én nem örülnék neki.
Inkább Witcher 3-hoz hasonlónak örülnék.
7.
7.
kastorhun
#3: https://www.youtube.com/watch?v=uRRLDtfb2Ic
5.
5.
Dercsi
Én egy minimum Skirym, vagy Oblivion minőségű Gyűrűk urának örűlnék... De akkor nagyon!
4.
4.
crytek
Ömöljenek hegyek az új jobbnál jobb ötletesebbnél ötletesebb open worldebnél open worldebb Batman game-ek motorral, repcsivel, vízen mindenhogyan amolyan GTA stilusba Batman dark világában .Csak mire ez leírtam kész be is fostam annyira jó lenne egy ilyen Batman game!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...