Miért csak PC-re jön a Quake Champions?

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 1.
  • Hír
Link másolása
Az idei E3-on PC-exkluzívként jelentették be a Quake Championst, és erre jó oka volt a Bethesdának. Csak ezen a platformon érhető el az igazán magas framerate, amely sok profi játékos számára kulcsfontosságú tényező.

Noha a Bethesda E3-as konferenciáján még nem láttunk ingame jeleneteket, néhány konkrétumot azért tudunk már az új Quake-ről. Az id Software illetékese nemrégiben a GameSpotnak számolt be terveikről: jelenleg úgy néz ki, hogy a Quake Champions csak PC-re készül, mert csak ezen a platformon érhető el igazán magas framerate.

Tim Willits kreatív direktor szerint PC-n az egér és a monitor képfrissítése is elég gyors. Sok embernek bőven elég a 30 és 60fps, de vannak olyan játékosok is, akik számára fontos a 120fps is.

"A legtöbb ember, mint én is, nem igazán tud különbséget tenni. De vannak olyan profi játékosok, akik nem is emberek. Nem mondhatjuk nekik, hogy a játékunk nevetségesen lassú framerate-et produkál, mert akkor elveszítenénk őket és bajban leszünk" - mondta Willits.

Ezért lesz PC-exkluzív a Quake Champions. Számítógépen "nincsenek kifogások, nincsenek limitációk" - tette hozzá a direktor.

172.
172.
DON GONDOCS
#171: Ó nem csak pc-n.

https://www.youtube.com/watch?v=T_MOqHyCUEc
171.
171.
CitromH
#29: Régen is pont ennyit foglalkoztak a számokkal Norbiii, sőt még többet. Legalábbis PCn.
166.
166.
Qwerty0001
#138: Bocsi.És igazad van.Csak felkúrja magát az ember ha ennyire sötét baromba botlik.Mondjuk azt nem vágom miért nem lehet szurkállódni a másikkal,de mind1...Bocsesz még egyszer.
156.
156.
Norbiii
Szerintem a hardcore gamer és a durván kockák közt, van némi átfedés, sőt....de lehet hc gamer egy tapasztalt róka is! Aki kocka az szerintem (lehet) HC gamer, aki viszont HC gamer, az már nem biztos, hogy kocka, valahogy úgy írnám le, hogy a HC gamer, aki rengeteget játszik, komolyan veszi a dolgot, sok-sok kemény órákat öl bele, ergo épp a casual ellentéte, akik ugye alkalmi játékosok, ritkábban játszanak, és nem merülnek azért annyira bele.

Én is játszom, de nem tartom magam hc gamernek, sem kockának, sem függőnek, nem fogom a kedvenc filmem, vagy egy jó meccset nem megnézni, mert megy az E3 élőben, ennyire nem vagyok benne, számomra ez egy hobbi, egy szórakozás, ami jó dolog, amit szeretek, de nincsenek elvonási tüneteim, ha nem játszom, nem ülök remegő kézzel napi 6-8 órákat a játék előtt, és nem a videojátékot tartom a legfontosabb dolognak....

Most nem tartom magam hc gamernek, ez a jelen pillanat, inkább casual vagyok, de mivel 3 éves korom óta játszom, 1993 óta, ennyi tapasztalattal viszont lehetnék akár hc gamer is! :)
150.
150.
DON GONDOCS
Ahogy írtam is ez a hc-causal játékos dolog nem platform inkább tevékenység függő,
inkább úgy határoznám meg, hogy Teljesítmény-idő és játéktól függő.
De ahogy Yanez leírta az is helytálló, az is egy szempont..
146.
146.
delphijos
#137: Bocs, de azért az tényleg vicces hogy Te butázod a másikat, közben meg folyamatosan azt szajkózod ( mindenféle értelmes érvek nélkül ) hogy "mindennek" az oka a konzol, meg az "igénytelen" koznoltulajok, akiknek "minden jó", és emiatt Neked, a délceg hős lovagnak aki elég igényes ahhoz hogy pc-n játszon, szevednie kell.

Egyébként meg ha ekkora a piaci igény a pc exluzívokra ( vagy olyan portokra amik nem "szenvednek" a konzolok miatt ) semmi sem kéne hogy visszatartsa a fejlesztőket.....
142.
142.
DON GONDOCS
Á szóval a HC fogalma, A játék testre szabhatósága-nyitottságágát is jelenti.

NA itt ütközik ki az egyik probléma ahány ember annyi konfiguráció és beállítás, szóval egy olcsóbb egérrel gyengébb fov értékkel alacsonyabb beállításokkal ugyanolyan olyan jól játszik mint egy erőssebb géppel rendelkező, akkor az most causal vagy harcore gamer vagy kutyafüle?
139.
139.
#138: Nyugodtan, kb. leszarom. Megnyugtatok mindenkit, nem fogok még 90x visszaregelni. Már a Doom alatt is feltűnt, mennyire visszamaradott a társaság nagy része, annyit nem tudtok felfogni, hogy vannak akik nem szeretnek korlátok közé kerülni.
De oké, nincs gond, teljesen normálisan válaszoltam mindenre, csak minek? Mindenki szétanyázott kb., persze azt a kurva moderátorok leszarták. Most beilleszkedek és én kapok :D lol, kapjátok be a faszom akkor. :>
138.
138.
Yanez
Caleb Kyle és Querty0001:
Lehet személyeskedések nélkül is kommunikálni, még ha nem is értünk egyet a másikkal. Ha ez nektek nem megy, akkor hatásba lép a komolyabb moderáció.
137.
137.
#136: Nincs mit, nehéz buta emberekkel kommunikálni.
136.
136.
Yanez
#132: Gondoltam, hogy nem kapok választ. Azért kösz.
132.
132.
#128: - dlc-k áradata
- host mód, vagy külső szerverre join
- szabadság mellőzése, mindent bízzunk a fejlesztőkre
- console mellőzése, éppen hogy bele tudjunk csak nyúlni a cfg-be, mivel erre nincs igényünk
- legyen plusz 5 rész, nehogy mit tartsuk fent a játékot.
129.
129.
Qwerty0001
#126: kimoderált üzenet
128.
128.
Yanez
#126: Én arra vagyok kíváncsi, hogy szerinted mi az az ígényes az adott témában, és mi nem. Nagyon az az érzésem, hogy ami neked nem tetszik/nem jön be, amire nem tartasz ígényt, az szerinted egy ígénytelen dolog.
127.
127.
Qwerty0001
126.
126.
#124: Azt hittem feltűnt, hogy nem is akarok neked válaszolni. Természetesen ha nem látsz a régi és a mostani kiadások között különbséget, nem is érdemes magyarázni.
Leborulnék egy normális pc-re kihegyezett aréna fps-ért. Jó, ott az UT, de a Quake-nek nagyobb tábora van, megérdemelnénk egy normális részt, ahol nincsenek konzol os visszafogások. QL mostani helyzetét ismered?
125.
125.
Freed
Hmm...megy a téma elég rossz irányba.
Nézzétek.
Bocs ha megbántottam egy két embert.
Mi mindannyian gamerek vagyunk és ez a heves kommentezésből is látszik.
Léptem.Béke!
124.
124.
Yanez
#121: Látom tegnaptól még mindig nem sikerült megmondanod mi is az a konzolos ígénytelenség, de azért továbbra is mondod azt, aminek így nulla értelme van. Ennyi erővel azt is mondhatnád: termonukleáris makaróni dns csőlötyedék. Ugyanúgy nem tudnánk miről beszélsz. Persze én még mindig kíváncsi vagyok a jelentésre. :)
123.
123.
Qwerty0001
#121: kimoderált üzenet
122.
122.
Qwerty0001
#121: Bocsi.Csak azr akartam írni hogy a deviánsság nálad kezdődik
121.
121.
#117: Nagy szükség van rá, hogy a konzolos igénytelenség ezt is tönkretegye. Remélhetőleg nem így lesz.
120.
120.
Freed
#116: Akkor állj tovább.Ha nem tetszik.Nem kötelező a te,igényeidnek megfelelni!
119.
119.
#118: te is magadra ismertél ezek szerint. :>
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...