Project Scorpio - csereprogramot is indítanak majd

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 10.
  • Hír
Link másolása
Részletek még nincsenek, de a Microsoft szerint indítanak majd az üzletekkel olyan csereprogramot, amely lehetővé teszi, hogy az Xbox One-unkat Scorpióra cseréljük, és így viszonylag jó olcsón jussunk hozzá a géphez.

Habár a 2017 karácsonyán érkező Project Scorpio körül még sok a tisztázatlan részlet, azt már megerősítette a Microsoft, hogy szeretnének csereprogramot indítani a partnereikkel, így az Xbox One-tulajok viszonylag olcsón válthatnának az új masinára.

Az efféle csereprogramokat nem kell bemutatni, hiszen itthon is népszerűek: beviszed az üzletbe a régebbi konzolodat (és esetleg a játékaidat, kiegészítőidet), aminek az értékét aztán beszámítják az új konzolod vásárlásánál. A microsoftos Dave McCarthy szerint ilyesmire lehet számítani a jelenlegi Xbox One-modellek, illetve Scorpio esetében is, de persze a részletek még kidolgozás alatt állnak. Az például biztosan bonyolítja a helyzetet, hogy a teljes kompatibilitás miatt a játékosok egy része nem akar majd megválni a játékaitól és a kontrollereitől, ami különbséget jelent a beszámítás menetében.

Akárhogy is, már a csereprogram meglebegtetése is biztató hír, ez talán még azok számára is elfogadhatóvá teszi a cserét, akik szerint ez az egész generáción belüli gépfrissítés ördögtől való. A Sony még nem közölt semmi hivatalosat a témában, egy korábbi pletyka alapján azonban ők nem szeretnének csereprogramot.

45.
45.
semike
Egyre jobbak az itteni kommentek......nem lehetne esetleg privibe ezeket?!?!?
43.
43.
godach
Wááá (o.o) itt még mindig ez megy?
Holnap visszanézek ;)
41.
41.
DON GONDOCS
Ha valaki azt írja egy gamer oldalon, hogy nem baj, hogy szarnak az egészre, de legalább mindenki másra is szarnak, akkor rögtön tudod, hogy Playstationos az ember.
Ez általánosítás nem tény

Ez olyan hogy minden szülő felelőtlen és nincs normális értékrendje, aki intézetbe vagy rokonak adja a gyerekét pedig nem tudhatod milyen előzményei voltak. (pl: betegség miatt nem tud gondoskodni vagy anyagi gondok miatt)
37.
37.
Lorthirash
Én egyébként lánék potenciált abban hogy PC és XBOX között megszűnik az exkluzív dolog, talán közelebb tudnák hozni egymáshoz a két tábort.
Azért azt ne felejtsük el hogy a PC tábor önmagában sokkal nagyobb mint az összes létező konzoltábor együttvéve. Elég ha csak az e-sportokra gondolunk a lol több játékossal rendelkezik mint amennyi ps tulaj van pl.
30.
30.
shatterhand
#17: Annal sokkal tobb volt tavaly. Asszem 60-ert mar el is hozhattad a boxonet.
28.
28.
kastorhun
#4: Bezzeg ha a Sony elront valamit akkor az is tetszik a ps rajongóknak, nekem a sony azon üzletpolitikája tetszik a legjobban hogy tesznek az egész kütyüre, meg se próbálják jobbá tenni.
Csak sz*rn*k a pc-sek fejére.
27.
27.
Yanez
#26: De csak akkor, ha adsz hozzá 5 lemezes játékot, különben csak 10%. :D
26.
26.
DON GONDOCS
#25: Ne aggódj a Sony a PS4-et a Vitaval együtt fogja beszámítani 30% kedvezményel :D
25.
25.
Yanez
Na így már korrekt az új, izé erősebb konzolok felé való hozzállás. Most már a rinyálásoknak is vége lehet, miszerint senki sem szólt, hogy jönnek erősebb gépek, és jól átvertek, mert most dobhatjuk ki a jelenlegit. Ha a Sony nem lépi meg ezt a csere-programot, személyesen fogom leharapni a fejüket. Ám az igazi kérdés, hogy mennyiért számítják be a "régit"? Legalább az erősebb konzol árának a feléért kéne, úgy lenne szép a heppiend. Különben nem fog sokat érni a dolog.
24.
24.
JackBauer
Mondjuk ez is olyan beszámítás lesz, hogy érdemesebb lesz inkább eladni az xbox one-t mint, hogy áron alul beszámítsák.
23.
23.
JackBauer
#6: Nem értelek, ugyanúgy játszhatsz tovább One-on.
21.
21.
DON GONDOCS
#4: Aki életében akkor játszott először fpsel annak biztos.
17.
17.
DON GONDOCS
Ó ilyet csinált már az 576 is. One vásárlás esetén beszámították a 360at 10ért. A hülyének is megéri.
16.
16.
kopic
#4: Hát ja, csak volt. 343 közel sem tud olyan odabaxós részeket csinálni, mint a Bungie tette.
14.
14.
Skygameboy
Ez teljesen korrekt jó ajánlat nem kéne ebből is vitát szülni csak azért holnap meg ne gondolják magukat!
6.
6.
Death-Wanderer
Az a baj , hogy van egy xbox one om egy kinectel 2 kontroller az eggyik lunar white es olyan esztetikai allapotban hogy barki meg irigyelne meg bolti es ms gari is van rajta erre kibasszak a slimet meg a scorpiot es tessek mar is baszhatom A 155.000 huf os buszkesegemet... Kezd elegem lenni abbol hogy megreng a hitem abba, hogy nem erdemes pc re kolteni....
2.
2.
delphijos
Plusz mindkét cég mondott már annyi mindent, majd ha megjelentek meglátjuk mi lesz a valóság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...