Már 14 millió dollárt hozott a Pokémon Go

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 12.
  • Biznisz
Link másolása
Nem akar szűnni a Pokémon Go körüli felhajtás, ráadásul a mobiljáték a legszerényebb becslések alapján is tetemes pénzt hozott a konyhára - legalábbis az iparági elemzők szerint. A Superdata 14 millió zöldhasúról beszél.

A Superdata elemzőcég szerint a július 5-én megjelent Pokémon Go úgy hozott 14 millió dollárt, hogy még csak Amerikában, Új-Zélandon és Ausztráliában érhető el. Vélhetőleg az európai és ázsiai piacon még többet kaszál a Nintendo, de már ez is igen szép teljesítmény szűk egy hét alatt.

A játék már az összes mobilos Pokémon-címet megelőzte, beleértve a 2015 augusztusában megjelent Pokémon Shuffle Mobile-t, sőt a fejlesztők korábbi játékát, az Ingresst is. Az elemzőcég szerint a Pokémon Go lendülete megtorpanhat, hiszen fennáll a veszélye annak, hogy csak egy nyári slágertermékről van szó.

Tegnap arról írtunk, hogy a Nintendo részvényei 25 százalékot erősödtek a Pokémon Go megjelenése óta.

A fejlesztők időközben megnyugtattak mindenkit, hogy az alkalmazás nem turkál a privát adataink között, hiába kér hozzáférést a Google-fiókunkhoz. A NASA illetékese pedig kijelentette, hogy az űrhajósok nem tolhatják a játékot az űrben. Ez van.

16.
16.
Sechu
Én már alig várom! Minden nap nézem az Appstore-t hát végre kis hazánkban is elérhető lesz. :)
8.
8.
GAMEROD
Ez kell a sok agyhalottnak. Azzal nincs gond ha egy játékos otthon csinál bohócot magából, de hogy kint az utcán is, az már kicsit sok, és talán veszélyes is.
7.
7.
JacoB
#4: 2016 nincs mobilnet,nem rossz :DD
6.
6.
Hirosima-chan
#4: Ugyanazok csinálták ezt is.
5.
5.
greenmelon
#4: Nem csak olyasmi, elvileg Ingress-alapú a cucc.
4.
4.
markoci555
Edig nem nagyon néztem a híreket róla, de most a kép alapján ez olyan akkor mint az az Ingress. Egyszer volt hozzá kedvem, de nincs mobilnetem, és simán gps-szel nem működik vagy valami ilyesmi volt a problémám, úgyhogy hanyagoltam.
2.
2.
delphijos
Tudtommal azért IOS-en van gond a Google account jogosultsággal, az app ugyanis MINDENHEZ hozzáférést kér, küdhet levelet, de akár a drive-os fileokat is törölhetné.....
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...