Ütős lesz a Gears of War 4 különleges kiadása

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 13.
  • Hír
Link másolása
Ha hajlandó vagy 130 dollárt kifizetni a Gears of War 4: Loot Crate Editionért, akkor a játék digitális példánya mellett tiéd lehet a jó öreg Lancer fegyver replikája is. Kisebb igényekkel, olcsóbban is megúszhatod.

Ha nem elégszel meg a Gears of War 4 mezei kiadásával, akkor ajánljuk figyelmedbe a frissen bejelentett Loot Crate Editiont, amiből rögtön kétféle áll a rendelkezésedre. A 130 dolláros változat a játék digitális példánya mellett egy 7 hüvelykes Lancer replikát is tartalmaz.

A csomagból létezik egy 75 dollárt kóstáló alternatíva is, a különbség, hogy ebben nem lesz benne a játék, azt külön kell beszerezni. Mindkét változattal egy sor egyéb exkluzív fizikai tartalom üti a markodat, amikről még nem sok mindent tudni. A különleges kiadásokat július 15-től rendelhetjük elő.

Időközben kiszivárgott két Gears of War 4-et tartalmazó Xbox One S gépcsomag is. Az első egy vérvörös konzolt tartalmaz, amit 2 TB-os merevlemezzel szerelnek, és ára 449 dollár lesz. Mit is mondhatnánk rá? Brutálisan fest!

A másik bundle már a sztenderd 1 TB-os modellel érkezik, és a Halo 5: Guardians is jár mellé.

Az Xbox One S támogatja a 4K felbontást, és nagyjából 40 százalékkal kisebb, mint az elődje. A frissített konzol augusztusban kerül a boltokba, míg a Gears of War 4 október 11-én.

7.
7.
Thomasfrill
130 dollár egy 17 centiméteres fegyóért? :D :D Totál hülyék ezek? Ha életnagyságú lenne megvettem volna de így, hogy egy kulcstartót adnak kb... :D Vicc az egész....
6.
6.
delphijos
Állatul néz ki a gép. De én is azt mondom, nem, nem, egy konzol ebben a genben elég. :)
4.
4.
egy ilyet kéreka gamekapocs aktív tagjaitól, írtok privit ha megvan?:) köszii
3.
3.
McDuff
ohhh bazdmeg :D nem,nem,McDuff,nem szabad engedni,koncentrálj: neked egy fehér One S kell nyár végén.
2.
2.
tsulok
#1: A gyűjtőiben van, a Loot Crate Editiion-ben nincsen.

A konzol nagyon jól néz ki, szerintem az eddigi legjobb ebben a generációban.
1.
1.
zimonyini
Ez komoly hogy a gyűjtőiben nincsen játék? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...