Elrajtolt a Humble 2K Bundle, 15 dollár a Battleborn

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 20.
  • Akció
Link másolása
A Battleborn az év egyik, ha nem a legnagyobb buktája, erről árulkodik az is, hogy új Humble Bundle-t lényegében a Gearbox MOBA-lövöldéje köré húzták fel. Most 15 dollárért juthattok hozzá a PC-s változathoz.

Elrajtolt a második Humble 2K Bundle, méghozzá a szokásos felállás mellett: az egyes ársávokon belül annyi pénzt fizettek be az akcióra, amennyit nem sajnáltok, cserébe eldönthetitek, hogy milyen arányban részesüljenek belőle a készítők, az akció szervezői, illetve a promóban résztvevő jótékonysági szervezetek.

A kulcsok egytől-egyig steamesek, lássuk, mely játékokhoz juthattok hozzá olcsón!

Ha legalább 1 dollárt fizetsz be, tiéd lehet:

  • The Darkness II
  • Spec Ops: The Line
  • Duke Nukem Forever


Ha a befizetések átlagán felüli összeggel szállsz be (most 8,3 dollár), ezeket is megkapod:

  • Sid Meier's Civilization V
  • NBA 2K16
  • Mafia II: Digital Deluxe Edition
  • Battleborn: Start Skin Pack
  • 10 százalékos Humble Monthly-kupon az újonc előfizetőknek
  • 40 százalék kedvezmény az XCOM 2-re


15 dollár felett pedig az alábbi játékok is járnak:

  • Battleborn
  • Battleborn Platinum Currency (ez a játék ingame valutája)
  • Borderlands: The Pre-Sequel!
24.
24.
number361
Nagyon egyszerű okok miatt bukott el a Battleborn. A MOBA mint műfaj kezd nagyon unalmas lenni és döglődik elég erősen és huzamosan.

OW gyönyöre pedig ugyanaz, mint amit az Blizz összes játékban megtalálhatunk:

Egyszerű, könnyen elérhető és átlátható, könnyű elkezdeni és ami a legfontosabb: működik. Persze vannak itt-ott hibák, de szinte tökéletesre van csiszolva a játék.

Ez ugyanúgy igaz a WoW-ra, a HOTS-ra és a HS is. Ennek legnagyobb hátránya, s mint megfigyelhető tendencia Blizz részéről, hogy eme említett játékokat egyre inkább butítja le, hogy még egyszerűbb és még jobban átlátható legyen...ami viszont egyértelműen már a játék kárára megy.
23.
23.
#22: Szvsz úgyis az lesz belőle :D Ideig-óráig még próbálnak vele pénzt keresni, aztán majd egy is f2p lesz. Steamcharts-ot néztem az imént, májusi indulásnál 12 ezer játékos, júniusban elvesztették ennek a 76%-át, a hónapban meg már 624-en maradtak. Természetesen ez a Humble Bundle dobott rajta ~1000 új játékost, kérdés meddig maradnak.
22.
22.
GODL1KE
#21: Ebben igazad van. Szerintem F2p - be kaszált volna a BB.
21.
21.
#19: A nézet mindkettőben közös, de ennyi. Ha engem a mobák érdekelnek, rá se nézek az OW-ra.
20.
20.
GODL1KE
#13: A blizzard érdekes mindig olyan játékot csinál ami mit szépítsük kurvajó!
19.
19.
GODL1KE
Overwatch mellé öngyilok volt. Kicsit sajnálom , de nem vettem meg, viszont az Overwatch-ot igen és nagyon jól jártam mert eszméletlen jó játék. Tegyük hozzá hogy ha a steam anno nem csinálja meg a TF2 -őt sosem találtak volna ki ilyen ötleteket mint junkra vagy tjölborn. Iszonyat sokan játszanak vele tényleg 10 sec egy játék jó néha 30 , de van hogy 1 másodperc alatt bedob meccsre. Egy hátránya van amit nem lehet kiküszöbölni a noobfactor....
18.
18.
DON GONDOCS
#3: Köszönöm a játékot.
17.
17.
#12: A másodiknál az a dlc áradat szerintem nagyon undorító már. Megvettem a GoTY-t, erre még jött utána plusz skin vagy mi...
16.
16.
Gykrizsi
#13: Persze, lényegében más, de mégis mindkettő egy csapat alapú multi játék, és ha még különbözik is, az ember nem kezd bele két ilyen játékba egy időben, mert nem tud kellő figyelmet szentelni mindkettőnek. És mivel az Overwatch egy átláthatóbb, könnyebben befogadható produktum volt, így logikus, hogy mindenki azt választotta. Ezen felül szerintem mint mondtam, a játékkal alapvető gondok voltak (sok hős kiismerése időigényes, a dizájn egy katyvasz, a "kampány" maga az unalom), a belefektetett idő meg kérdéses, hogy mennyiben hálálja meg önmagát. Ettől függetlenül én elhiszem, hogy valakinek bejön, mert vannak jó részei, de önmagában én még annyi időt sem jósolok neki, mint a Evolvnak, ez is f2p lesz, csak minden platformon, mert már most pang az ürességtől.
15.
15.
Mortician
#13: Az a gond, hogy nem csak a trailer volt kamu, de maga a kiadott demó is.
14.
14.
DON GONDOCS
Ha nem vettem meg volna tegnap a GTA trilogy-t akkor, a közepesre beneveztem volna..
13.
13.
#10: Hát azért a játékosokkal is van baj, oké hogy kamu-trailert vágtak össze amire nincs mentség, de ha képes vagy nem a hangadókra figyelni és játszani vele akkor azért nem volt akkora fos, hatalmas Alien-fan gyűjtő nemnormálisként például nekem nagyon tetszett, többször előveszem mostanában is. De mindig van egy hangadó réteg akik olyan szinten tudják leugatni a dolgokat, hogy mást se látsz csak a Blikk szalagcímeket hogy OLTÁRI BUKÁS, KURVA SZAR JÁTÉK, stb...ez a színvonal. Ugyanígy a fordítottja, hogy még meg se jelent az Overwatch de már mivel Blizzard mindenki minden nap kétszer verte ki rá...és így rögtön jöttek az összehasonlítások, pedig ha kipróbálnád a Battleborne-t meg az Overwatchot rájönnel hogy azon kívül hogy vannak benne hősök, semmi közük egymáshoz...oké, vannak gondok vele de már nem most került olcsó kategóriába a cucc, PS4-en is már két hét után olcsóbb volt, azóta meg tartósan 10 ruppó újonnan, akárcsak a Battlefront. Szóval lehet anyázni engem is, de én azért megvédem őket, bár voltak ballépéseik, azért nem ekkora fosok ezek a játékok, csak meg kell hogy találják a közönségüket. Ennyi.
12.
12.
#11: Érdekes milyen kettősséget mutat ez a csapat, mivel a Borderlands-ek nagyon jók, de a többi munkájuk kicsit sem üti meg azt a minőséget.
11.
11.
#10: Bizony, a DNF-ről nem is beszélve.
10.
10.
dcba
A Colonial Marines-val kapcsolatos hazudozasok es atveresek miatt en remelem a Gearbox minden jateka igy be fog bukni es vegul felbomlik es Randy Pitchford egy konyhan fog mosogatni maradekert.

Tudom, h regi story mar az ACM, de nekem nem kepes begyogyulni az a seb, h ekkora moslekot dobtak ki 10 ev varakozas utan, holott a vilag leg badassebb jateka is lehetett volna.
9.
9.
Gykrizsi
#7: Szerintem a játékkal olyan alapvető gondok vannak, mellyek révén lényegtelen, mikor jelenik meg. Ez a második multi játék, mellyel a 2K bebukik. Pihentetni kéne ezt az egészet.
8.
8.
#7: Szerintem ez nagyon hasonlít az Evolve menetelésére. Alapból f2p modellel kellett volna kidobni.
7.
7.
SgtEversmann
#4: És ha az Overwatch és társai után/előtt jelenik meg félévvel, vajon akkor is meghalt volna idővel? :)
6.
6.
Nagyon jó csomag, a 15 dolcsisra megéri benevezni.
5.
5.
crytek
#3: Küldtem üzit mafia 2 érdekelne.
4.
4.
elgeri
Ez a Battleborn sajnos nagyon rosszkor jelent meg. A körülötte megjelenő (képek alapján hasonló) gamek megölték :(
3.
3.
Sztem az NBA miatt a közepesre benevezek,akinek kell a többi, írjon privátban és megoldjuk :)
2.
2.
zimonyini
Az 1 dollaros pakk szinte ingyen van. Remek vetel, mind3 jatek kimaradt eddig. :)
1.
1.
godach
Tegnap be is húztam a közepes csomagot, a Battleborn nem érdekelt. Bár, a fele megvolt, még így is jól jártam. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...