Videó: múltidézés Lara Crofttal

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 20.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi bejelentés mellé érkezett egy hosszabb videó, amiben nemcsak a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration kiadása villantja meg magát, de az elmúlt húsz év összes Tomb Raider-játéka is. Múltidézés következik.

Idén októberben ünnepli a Tomb Raider-sorozat a huszadik születésnapját, úgyhogy aligha meglepő, hogy a 20 Year Celebration csomagot felvezető videóban hangsúlyos szerep jut a nosztalgiázásnak: láthatunk néhány snittet Lara Croft korábbi kalandjaiból, illetve megszólalnak a rajongók és a készítők is.

Ha rögtön a Rise of the Tomb Raider új kiadásához ugranál, tekerj 4:15-ig, rövid mozgóképes kedvcsinálót láthatsz a PS4-re is megjelenő pakk tartalmából.

1.
1.
Nothing
Se fanatikus, se kötekedő alkat nem vagyok, de mivel a Tomb Raider III. a kedvencem a sorozatból, meg kell jegyezzem: 2:08-nál a felirattal ellentétben az tuti nem a The Last Revelation, hanem az indiai pálya a III.-ból. :D

Nem értem, hogy nézhették el az editorok. A TLR a tutorial szint kivételével végig Egyiptomban játszódik. Mit keresne ott egy hatkezű hindu Shiva-óriás? :D
Még a save kristály is ott virít a háttérben, holott a TLR-ben free mentés volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...