Készül a Gears of War-film?

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 22.
  • Hír
Link másolása
Tegnap elrajtolt az idei Comic-Con, ahol többek között az új Gears of Wart készítő The Coalition is tartott egy külön panelt. Szerencsére Rod Fergusson, a csapat vezetője is jelen volt, és ha már ott járt, megosztott pár érdekességet.

Tegnap kezdetét vette San Diegóban az idei Comic-Con, ahol ahogy az elmúlt évek alapján megszokhattuk, már nemcsak a sorozatok és filmek képviselői, hanem a játékvilág jeles alakjai is jelen vannak. Így nincs abban semmi meglepő, hogy a Gears of War 4-en dolgozó The Coalition vezére, Rod Fergusson és kollégája panelbeszélgetést tartott az eseményen.

Az ilyen jellegű események meglehetősen kötetlenek, úgyhogy csak úgy záporoztak a kérdések, amelyek közül kétségkívül az volt a legérdekesebb, amikor egy lehetséges Gears of War-filmről faggatták Fergussont. A The Coalition irányítója pedig ha konkrétumokat nem is árult el, elég utalást tett arra, hogy bizakodóak legyünk.

A Gears of War 4 rendezője ugyanis a kérdésre válaszolva elmondta, akad pár folyamatban lévő dolog, így jelenleg nem árulhat el konkrétumokat a franchise jövőjét illetően, de már nagyon izgatott, hogy megoszthassa ezeket a rajongókkal. A válasz látszólag előrevetíti annak lehetőségét, hogy a Microsoft és a The Coalition megpróbálja kiterjeszteni a Gears of War-franchiset, így új médiumokban is utat törnének a sorozatnak.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a Gears of War-film lehetősége felmerül. Kilenc évvel ezelőtt, 2007-ben a New Line Cinema már megszerezte a jogokat, a projekt írót és producereket is kapott, viszont időközben több probléma is akadt a munkálatokkal, így azóta se tudni, mi lett a sorsa. Legutóbb 2012-ben lehetett arról hallani, hogy a stúdió megpróbálta feltámasztani a filmet, de azóta is nagy a csend.

A sorozat negyedik epizódja egyébként október 11-én mutatkozik be, Windows 10 mellett Xbox One-on is. A játék hétperces gameplay videóját láttátok már?

16.
16.
markoci555
Szívesen megnézném, valszeg agyatlan akció lesz, de ki tudja, kisülhet jó is.
15.
15.
TDavid22
#8: Sok mindent belehet még mutatni a GOW-ból...
pl.:
-Pendulum háború (a felbukkanás előtti háború bár ez esetben több részes film kellene... hogy sáskát láthassunk a moziban...)
-A félbúkanástól Marcus kiszabadulásáig bármelyik időszak (14 évnyi sztori nem volt a gameban)
-Esetleg Marcus és Anya szerelmi története a 3 résztől a gears 4 kezdetéig bár még nem tudjuk hogy fog kezdödni a 4. rész :D
-talán még a más szemszögből a háború de szerintem ez a rajongóknak nem nagyon tetszene...

De majd kiderül ha jön az első trailer... ;)
14.
14.
kastorhun
#2: Ez most hogy jött ide?
13.
13.
kastorhun
Valószínűleg egy agyatlan látvány film lesz.
Ne legyen igazam.
12.
12.
greenmelon
#10: Aki pedig ismeri a lore-t, azt zavarhatja a sok változtatás, így sajna mindkét csoportot csalódás érte.
11.
11.
hoaw
Jó lenne ebből egy film. Várnám.
10.
10.
Gykrizsi
#8: Hát ja, a Warcraft is így került zsákutcába, nem tudta mit akar, és akik nem ismerik annyira a szériát, azoknak sok lehetet az érthetetlen rész.
9.
9.
delphijos
#2: "még a borsó leves is mindjá kijön belőlem"

Egyél valamit ami jobban ízlik.
8.
8.
delphijos
#5: Az a gond, hogy egy filmnél muszáj "új" történetet kitalállni, nem lehet valamelyik részt megfilmesíteni. És itt jön a gond, amikor meg kéne felelni a rajongóknak , és a "külsősöknek" is. Ha populáris lesz, a rajongók fanyalognak, ha fan service van, akkor meg sokan "nem értik". Nem könnyű.
7.
7.
garki
#2: Az viszont nevetséges, hogy a Gears of War filmtől eljut valaki oda, hogy mekkora szar az új SW.
6.
6.
Jöjjön csak, nagyon bírom ezt a sorozatot! Sajnos csak az első részhez volt szerencsém (azt viszont rengetegszer végigzúztam), a könyveket is pótolnom kell, de a képregényt elég sokszor forgattam, sokat ki lehet belőle hozni. Hajrá!
3.
3.
Giggsy
#1: Szerintem sokan szavaznak bizalmat. Az a gond, hogy eddig még nem nagyon volt, ami jól sikerült volna, más oka nemigen volt a bukásoknak. A Warcrafttól mindenki remélte, hogy majd megváltó lesz, hát kurvára nem lett az, pedig tényleg nagy remények fűződtek hozzá. A GoW sokkal könnyebb helyzetben van, mivel itt nincs egy igazán bonyolult háttértörténet, amit át kell adni az események megértéséhez. Egyszerűen elég egy tökös akció-scifit készíteni a sikerhez. És abból a szempontból is előnyt élvez a GoW, hogy van egy arca a szériának. A Warcraft világában annyi jelentősebb karakter volt, hogy lehetetlenség lett volna találni egy karaktert, akire fel lehet húzni a sztorit. És ha olyan még lett is volna, akivel a rajongók kiegyeznek, olyan már nem volt, akit felraksz egy plakátra, és mindenki vágja, hogy ki az. Ellenben a GoW-nak ott van Marcus. Azért Marcus Fenixet még az is felismeri, aki soha egyetlen percet sem játszott egyetlen GoW-ral sem. Szinte már látom is Dwayne Johnsont fekete fejkendőben :D
2.
2.
Arsenal4ever
Jöjjenek csak! Jó storykat lehet kihozni belőle! Inkjább iylen jöjjön mint az elbaszott női főszereplős disney SW.....huh még a borsó leves is mindjá kijön belőlem hacsak aaz sw7re gondolok! jesszus! War-os voltam----Trekkes lettem! Nem gondoltam volna!
1.
1.
Gykrizsi
Ha lesz, azt csak is nagy költségvetéssel szabad elkészíteni, viszont kérdéses, ki szavaz bizalmat egy videojáték filmnek. Persze utóbbi időben egyre több esélyt kapnak. Én igazából, még ha a gears közelebb is áll hozzám, egy rendes, egészestés Halo filmet néznék meg nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...