Resident Evil 7 - így rettegtek a rajongók

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Tavaly még csak techdemóként létezett a sorozatot egészen új irányba terelő Resident Evil 7. A Capcom most összeállított egy olyan videót, amit a tavalyi E3-as reakciókból válogattak össze.

Az idei E3-on bemutatott Resident Evil 7 szakít a korábbi részekre jellemző hagyományokkal, és nagyon úgy néz ki, hogy az Outlast-féle, manapság egyre népszerűbb, közvetlenebb vonalat követi. Az új rész ennek megfelelően egy belső nézetes, nyomozós kaland lesz, ahol a megújult RE Engine lesz a felelős a fotorealisztikus látványvilágért. Hogy a készítők fokozzák a beleélést, PlayStation 4-en PS VR-támogatást is kap majd a játék.

Hogy ez mennyire életszerű élményt ígér, arról készült egy videó, amit még a tavalyi E3-on rögzített a Capcom, az akkor egyébként még csak Kitchen néven futó techdemó bemutatása közben.

 A játék január 24-én jelenik meg, PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A kipróbálható változatról Zoenn írt egy remek élménybeszámolót.

42.
42.
DON GONDOCS
#41: Valószínűleg nem ez fogja visszanyerni a Resident Evil hírnevét, de biztos hogy egy érdekes játék lesz.
41.
41.
almaspite
Reméljük a CAPCOM nem bizonyítja be megint, hogy van lejebb ennek a szériának.
40.
40.
kamgecam
#38: +1
szejkot az egyik legszórakoztatóbb olvasni, remélem marad! :)
20.
20.
Gykrizsi
#19: Jó, lehet nekem van magasan a tűréshatásom, én az Outlastot és az Amnesiat is egy ültő helyemben végigtoltam, egyáltalán nem éreztem ijesztőnek.
19.
19.
kopic
#1: Videón keresztül én azert rendesen fostam. Remelem jo lesz a végleges produktum.
18.
18.
PS4jacksony
Az ilyen lefizetett színészeknek nem hiszek ígéretekből van elég majd ha megjelenik utánna véleményezzük.... Mindenesetre az irány jó és örülnék ha meg is tudnák valósítani ránk fér már a minőségi horror :)
17.
17.
Gykrizsi
#16: Igen, ezekkel nem lenne baj, ha lenne mellettük új játék is, de nincs (a umbrella corps.-t inkább hagyjuk). De egye fene, legyen igazad, örüljünk hogy történik valami tényleges játékfejlesztés, nem ez a nevetséges remasterelés. Bár azon még most is nevetek, hogy kiadják új gépekre az összes részt, mondván legyünk tisztában a történettel, erre bejelentik, hogy az új résznek semmi köze az előzményekhez. Oké :) Ha van isten, még ebben a generációban kapunk egy DMC 5, reboot II, akármit.
16.
16.
#14: Ez is egy velemeny, de szerintem az evfordulora eleg szepen odatettek magukat es tisztesseges lett mind az elso resz, mind a Zero felujitasa, de ezen kivul is vannak jo cimeik amiket legalabb nem hagynak elsorvadni, mint mas kiadok.
15.
15.
DON GONDOCS
#10: Azt tudom énis mikor jön Resident EVII. De ha nem is lett kedvencem az új trilógia. Azért kíváncsi lennék mi történt Jakel és Adaval.
14.
14.
Gykrizsi
#13: Minőséget ez alapján nem lehet levonni, a Capcom meg pont nem az a cég mostanában, akinek akárki is vakon bizalmat szavazna.
13.
13.
Yanez
#12: Pedig nem az a lényeg, hogy megint egy "kézikamerás horrort" csináltak, hanem a minőség! Ergo nem a műfaj számít, hanem annak kivitelezése, minősége!
12.
12.
Gykrizsi
#9: De a Resi 6 szar játék volt, nem azért mert akció volt. Számomra az újítás nem az, hogy meglovagoljuk az adott kor őrületét, jelen esetben az fps horrort. Ha az alienből csinálnak egy kézikamerás horrort, nem fogok bepisilni örömömben, mert lesz egy 1000+1 szar, lihegős, futunk a lény elöl horror. Megmondom, szerintem ennek semmi köze a Resihez. Egy tps kellet volna, amit nem szarnak el, mint a hatot. Egyébként meg bírod, nem bírod, ez a véleményem, és nem csak nekem, néz körül az interneten.
11.
11.
kamgecam
#1: Kurva jó volt a demo amit a PS4-esemen játszottam.Te próbáltad? :)
10.
10.
Norbiii
9.
9.
#1: Annyira birom az ilyen kommenteket. Resi 6, gagyi akciojatekos lovoldozes, Resi 7 beujit, erre szerinted csinalnak egy tucathorrort, b+ neked semmi se jo???? :-)
7.
7.
DON GONDOCS
Jó játék lesz ez, igazi horror hangulata van, de mikor jön a Resident Evil 7?
6.
6.
Tokodboy
Ekkora kamu reakciokat......
5.
5.
crytek
#2: Jaja.Én is várom már amikor 10k lesz és nem kell megvenned 20 dbot hogy tolhass minden game-et vele.
4.
4.
Chrysh
#1: Filmes vonatkozásban anno a Paranormal Activity-ről mutattak hasonló mozis reakciókat, és csak a fejemet fogtam azon, hogy mit lehetett ennyire rettegni. Annyi a nagy trükk, hogy ami jumpscare, az legyen kib*szott hangos jumpscare és garantált a siker.
2.
2.
Norbiii
Gyermekkorom óta erre vártam, és most itt a VR. Na majd egyszer! :)
1.
1.
Gykrizsi
Úgy utálom az ilyen videókat, túl mű az egész, nem hiszem el hogy ide jutott a Resi. A megújulást nem érem miért abban keresik, hogy csinálnak egy tucathorrort. Mindenesetre majd kiderül, mert ennek elvileg úgysincs köze a végleges programhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...