PS4-re is jön az első Van Helsing-játék

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A magyar NeocoreGames szólt, hogy PlayStation 4-en és PS4 Prón is napvilágot lát a The Incredible Adventures of Van Helsing. Utóbbi masinán magasabb felbontásnak örülhetünk.

Vadászok, örüljetek, elvégre a The Incredible Adventures of Van Helsing PlayStation 4-re is megjelenik - jelentette be ma délután a NeocoreGames. Az ifjú Van Helsinget tehát már egy DualShock 4-gyel is irányíthatjuk Borgovia bámulatos és megannyi titkot rejtő földjén. A hír nem volt meglepetés, elvégre a tavaly márciusi interjúnkban a csapat már utalt a PS4-es verzióra.

Az akció-RPG-t Bram Stoker Drakulája, valamint a szláv folklór ihlette, és mindezt némi steampunkkal is nyakon öntötték. A Sony konzolján természetesen trófeatámogatásnak örülhetünk, ami pedig a PS4 Prót illeti, magasabb felbontásban és simább framerate mellett futtathatjuk a játékot.

További részleteket későbbre ígért a magyar stúdió. A játék már elérhető PC-re és Xbox One-ra.

4.
4.
DON GONDOCS
Pont ettől féltem! Már a PS4 re is sok volt hd remastered és hiába jön az új konzol, megismétlik ugyanez. Már nemis tűnik akkora marhaságnak Capcom Super giga mega Street Fighter 4 kiadásai.
2.
2.
Drazhar
#1: Jogos. Az is már elérhető jóideje, így értelme annak lett volna. (Bár ha idővel mind a hármat ki akarják adni akkor meg pénzügyileg érthető a döntésük)
1.
1.
Necreon
Érdekes, hogyhogy nem a Final Cut (ami a 3 játék feltűnésmentesen egybe olvasztva).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...