Irány a Uplay, ingyenesen tölthető a The Crew!

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 14.
  • Akció
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően mától egy teljes hónapon át ingyenesen tölthető le a The Crew PC-s változata. Az akció a Ubisoft szülinapi ünneplésének része, így az ingyenes Raymannek viszont búcsút inthetünk.

Folytatódik a Ubisoft születésnapi akciósorozata, a harmincadik évébe lépett kiadó a Prince of Persia: The Sands of Time, a Splinter Cell és a Rayman Origins után a The Crew-t tette ingyenesen letölthetővé. Az akció továbbra is csak a PC-seket érinti, és ők is csak Uplay-fiókkal tudják kihasználni.

Az Eden Games egykori munkatársaiból álló Ivory Tower és a Ubisoft Reflections autóversenyében az Egyesült Államokat autózhatjuk körbe, és bár meglehetősen intenzíven épít a játék a multiplayerre, kampány is szerepel benne. A tesztünket itt olvashatjátok el róla, és azt sem árt tudni, hogy a kiadó azóta is támogatja a címet: november végén érkezik például a Calling All Units című kiegészítése.

26.
26.
zozo76hun
#25: nem is birtam vele sokaig jatszani... :)
25.
25.
logic5
Ekkora fost, te jó isten :D
24.
24.
zozo76hun
nekem az autos jatekok elegge szurke zonanak szamitanak, a need for speed porsche 2000 volt anno az egyetlen kedvencem amit birtam. manualis valtoval nyomattam vegig, imadtam az evolution (valtozas) modjat! :)
22.
22.
Heldengeist
#18: Gondolom nem sok játékkal játszottál NFS-en kívül :)
21.
21.
Angelwing
#12: The Crew Wild Run 1 hónapig ingyen tölthető. És aki ebben az 1 hónapban letöltötte végleg megkapja. Ingyen! Nem kell érte fizetni sem! Marha jó! Köszi Ubisoft!
20.
20.
zozo76hun
#19: nyugi, ne idegeskedj, lazits, meglasd az segit rajtad! (talan)... :)
19.
19.
Ooorky
#16: Ááá nem személyeskedsz, csak vered a nyálad egy PC-s hír alatt, meg másik halálát kívánod.
Mindjárt beírom egy konzolos hírhez, hogy nálam ugyanaz a játék 1080p@60fps, mert akkor a játékhoz szólok hozzá.
18.
18.
vwxyz
Az eddigi legjobb arcade autós game amivel játszottam!!!
Imádom az NFS High Takes (4.rész), NFS Porsche (5.), NFS Underground 1-2 (7.-8.rész), NFS Most Wanted (2005-ös, 9.rész), NFS Carbon (10.), NFS Hot Pursuit 2010 és NFS Rivals, ezeken nőttem fel, és viszont ez a THE CREW egy az egyben az NFS-t idézi nekem, csak egy hatalmas szabadon bejárható területen!!!
Nagyon állat a game, jó versenyzést mindenkinek! :D

Ui.: És igen, van jogsim 8éve, saját autóm is, épp ezért szeretek inkább arcade-val játszani, nem szimulátorral, mert szeretem nyomni a nitrót, kipörgetni a kerekeket és ész nélkül bevenni a kanyarokat ;)
17.
17.
Perseus84
Nekem is van ubi accountom. Bejelentkezes utan kiirja hogy beallitottam a masodlagos bizonyitast es hogy irjam be a kodot. Nem emlekszem h beallitottam volna ilyet. Most az istenert se tudok belepni. Valakinek hasonlo gondja? Asszem a supporthoz fog kellenem fordulni
16.
16.
zozo76hun
#4: nem kell bizonygatnom semmit, foleg nem hogy "milyen jo nekem az ocska konzolom", mindossze megjegyeztem hogy ingyenes volt a live-n is korabban. nyugodtan be is irhatom, mivel nem szemelyeskedtem es a jatekkal kapcsolatos hir volt ez is. szoval nyugodtan nyogodjal le mert meg infarktust kapsz es veletlenul megdoglesz. :)
15.
15.
shooter1234
Ja a Wild Run egyes tartalmait mindenki megkapja, pl.: A dinamikus időjárást, a feljavított grafikát, viszont a Wild Run -os versenyeken nem tud részt venni, és nem tudja a kiegészítővel érkezett járműveket és spec -eket használni.
14.
14.
shooter1234
Akit exe hibával kivág indítás után, az töltse le a legfrissebb nvidia drivert a hivatalos oldalról.
13.
13.
GODL1KE
#8: Egy hónapod van rá hogy letöltsd , az alapjáték örökké a tiéd.
11.
11.
Angelwing
#9: Ez a Wild Run-os változat ami ingyenes! Bocs! :)))
10.
10.
Angelwing
Jó a játék és most ingyenesen lehet tölteni 1 hónapig. Kösz a hírt, le is töltöttem.
9.
9.
DON GONDOCS
ÉS mielőtt valaki azt hinné hogy megkapja a teljes játékot az téved. A Wild Run nagyon is szerves része a játéknak ami kimarad
7.
7.
crytek
Tudtam én ,hogy ezért se kell fizetni...
6.
6.
DON GONDOCS
Messze a legjobb arcade autós verseny amivel az utóbbi években játszottam. (én megvettem.)
4.
4.
Ooorky
#2: Benyögött ide valamit, hogy bizonygassa magának milyen jó neki az ócska konzolja. Utána meg ugyanez sír, hogy a PC-sek miért írnak konzol hírhez.

#flameon
3.
3.
zozo76hun
#2: csak megjegyeztem hogy irjak ide valamit :)
2.
2.
dcba
#1: Ez a PCseknek szolo hir, igy sztem oket nem erintette az ingyenes xboxos The Crew.
1.
1.
zozo76hun
az xbox live-n ingyenes volt, aki akkor letoltotte az barmikor eleri.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...