TGS 2016: Két év múlva jön a Death Stranding

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Hideo Kojima a Tokyo Game Show falai között árulta el, hogy várhatóan 2018-ban kerül boltokba a Death Stranding. Egy női főszereplője is lesz a sztorinak, de az őt megformáló színésznőt még nem választották ki.

Kojima egy panelbeszélgetésen árulta el a megjelenés várható időpontját, persze most sem bírta ki, hogy ne rébuszokban beszéljen: először azt mondta, hogy a tokiói olimpia előtt fog megjelenni a játék, majd hozzátette, hogy a 2019-ben játszódó Akira-anime története előtti évben érkezik - vagyis 2018-ban.

Mint ismert, a Death Stranding egy nyitott világú akciójáték lesz, amelyben az egyjátékos mód mellett a multiplayernek is különösen fontos szerep jut. Utóbbiról továbbra sem tudunk semmi konkrétat, Kojima szerint mindenesetre egészen különbözik mindentől, amit eddig láttunk. A történet részleteit is hét lakat alatt őrzik a készítők, most is csak annyit erősítettek meg, hogy egy női főszereplője is lesz a történetnek, de az őt eljátszó színésznőt még nem választották ki, jelenleg is zajlik a casting. (Sajnos azt sem sikerült kideríteni, hogy mi a helyzet Mads Mikkelsennel...)

Végül megtudtuk, hogy Kojimáék végre kiválasztották a játék motorját, állításuk szerint egy jól ismert third-party engine-ről van szó. Az nem világos egyelőre, hogy ez egyezik-e az első trailernél használt rendszerrel: ugye akkor még két lehetőség között vacillált a Kojima Productions, ezek közül az egyik az volt, amelyikkel az előzetest is összedobták.

17.
17.
BrockSamson
Remeljuk ez nem azt jelenti, hogy Kojima lesz az uj Peter Molyneux.
16.
16.
markoci555
azért szellőztessen már egy kis történetet is pls :)
15.
15.
kopic
14.
14.
kamgecam
#13: Akkor nem annyira a játékot mint inkább azt mutatták be hogyan mutat be Kojima a Konaminak. FUCK KONAMI!
13.
13.
RangerFox
Akkor érdemes volt bejelenteni egy fél éve lol
6.
6.
5.
5.
Gykrizsi
Ez a Kojima nem az a Kojima. Ez a MGSV Kojima.
4.
4.
kamgecam
De miért nyitott világú muliplayer Kojima san?Miért?Sokkal jobban örülnék egy sztoriorientál akció-drámának.
3.
3.
Mekee85
Egészségére, inkább legyen kész később mint a mai szokásos day1 bugtenger.
Ugyis belefért a sony idei e3as "majd ezek lesznek egyszer sokévmùlva valamikor" konferenciába. :)
2.
2.
Perseus84
Minek errol egyaltalan beszeni ha semmit se tudunk rola? Masodszor meg minek hajpojak mar ket evvel a megjelenes elott. Az ilyeneknek kivanom h torne bele a bicskajuk jo rendesen
1.
1.
Raizen25
Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle, az utóbbi időben ez mozgatta meg a legjobban az érdeklődésemet de ha csak 2 év múlva jön akkor pár játékot kell még venni addig :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...