PC-re is megjelenik a Destiny 2?

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 28.
  • Pletyka
Link másolása
Nem nagyon lepődtünk meg a friss pletykákon, elvégre az Activision már korában is utalt arra, hogy a Destiny-folytatás multiplatform lesz. A Bungie állítólag a nulláról kezdte a fejlesztést, így komoly változásokat kapunk.

Az Activison még tavaly februárban erősítette meg, hogy már készül a Destiny 2, majd idén májusban arról szóltak a pletykák, hogy a fejlesztés újraindult, ráadásul a Bungie csapatánál is komoly átszervezésekbe kezdtek. Most azonban új szóbeszédek keltek szárnyra a folytatással kapcsolatban, egyre biztosabbnak tűnik, hogy a frencsájz új platformra költözik.

Egy NeoGAF-en született bejegyzés szerint a Destiny 2 (vagy bárhogy is nevezik) PC-re is meg fog jelenni, emellett a Vicarious Visions és a High Moon Studios is besegít a fejlesztésben. A Kotaku mélyebbre ásott a témában, mint kiderült, áprilisban teljesen átírták a játék sztoriját (ez egyébként egybevág a májusi pletykákkal). Ha minden igaz, egy igazi folytatással lesz dolgunk, nem érezzük azt, hogy egy új kiegészítővel játszunk.

Ez azt jelenti, hogy a korábbi karaktereinket nem vihetjük át a második részbe, engesztelésül azonban valamiféle bónuszt kapunk.

Ezen kívül a Destiny 2-ben még népesebb bolygókat, városokat és előőrsöket látogathatunk meg, ráadásul a küldetések is sokkal színesebbek lesznek az első rész Patrol-misszióinál.

A jelenlegi tervek szerint a Destiny 2 jövőre jelenik meg Xbox One-ra, PS4-re és ugye PC-re.

7.
7.
Aanash
Az érdekes lesz, hogy aki megjelenés óta játszik vele nem viheti tovább a karakterét.
Így értelmét veszti a sok karakterbe ölt óra.
Szép kibaszás:)
4.
4.
Macifasz
Ez remek hír. :-) A múlthéten sok húzás, halasztás után beszereztem a The Collection kiadást, és pár óra után beleszerettem. A fősztorit illetve az első DLC-t már ki is pörgettem, de még van hátra három, szóval jó pár hétig elleszek még vele. :-) És bár sosem gondoltamk volna, hogy én valaha élvezni fogok FPS-t kontrollerrel, de eléggé belejöttem a fősztori végére. :-D Természetesen annyira penge sosem leszek, mint bill+egér kombóval, így ha tényleg jön PC-re is a 2. rész, akkor azt tuti majd arra veszem meg.
3.
3.
user101
Hát amennyiben nem lesz egy épp-kéz-láb single kampánya akkor inkább meg se csinálják. Századik masszívan multis lövöldének tök felesleges...
2.
2.
exonic
Én annak idején az AION után felhagytam minden fajta MMORPGvel, azóta eltelt néhány év és tavaly megvettem a Destiny Legendary Editiont poton pénzért.
Nagyon kellemeset csalódtam a játékban, rengeteg órát öltem bele és még a mai napig élvezettel megyek vissza játszani, immár a Rise Of Ironba.
Örülök hogy a PCsek is belekóstolhatnak majd, amennyiben a pletykák igazak persze. Minden negatívuma ellenére egy borzasztóan élvezhető játék példaértékű közösséggel. Várjuk a második részt!
(u.i.:tudom hogy ez egy mmofpsrpg miafene)
1.
1.
anarchoid
remelm az 500millios marketing helyett most inkabb a jatekba olik a penzt es nem lessz olyan elettelen, hasznavehetetlen az egesz (no man sky-ban a pc-se kbelekostolhattak, milyen a destiny inverntoy kezelese, remelem pc-n nem eroltetik ennyire majd ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...