Még több részlet a NES Classic Editionről

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 2.
  • Hír
Link másolása
A novemberi megjelenés előtt a Nintendo még elárult pár konkrétumot a NES Classic Editionről. Tudtátok, hogy háromféle képernyőmóddal vértezik fel a masinát? Egy új videó segítségével közelebbről is megnézhetjük.

A NES Classic Edition esetében háromféle képmegjelenítési mód közül választhatunk. A nosztalgiázók dönthetnek a klasszikus 4:3-as képarány mellett, míg a CRT mód a régi katódcsöves tévék tudására hajaz majd. A Pixel Perfect módban minden egyes pixel tökéletes négyzet alakú - a Nintendo szerint ez a legpontosabb megjelenítés, elvégre a játékokat is kimondottan erre tervezték.

Az is érdekes, hogy a konzolon keresztül elérhetjük a játékok kézikönyvét is, mégpedig úgy, hogy az adott címhez egy QR-kód tartozik, ami a hivatalos instrukciókhoz repít bennünket, ha beolvassuk mobillal vagy tablettel.

Minden címhez négy mentési pontot készíthetünk, így ott folytathatjuk a játékot, ahol szeretnénk.

A 30 előretelepített klasszikus játékkal érkező NES Classic Edition november 11-én jelenik meg 60 dolláros áron.

39.
39.
delphijos
#34: Azért olyan hatalmas mennyiség nem fogyott a VR cuccokból ha összehasonlítjuk a "nyugati" lakossággal ( még ha kivonjuk azokat akik "nem számítanak" akkor is ). Szerintem erősen túloztál most. Persze, elkapkodták, de eleve kevés volt a rendelkezésre álló mennyiség. Ha már az IPhone-t hoztad fel példának, ott van az IWatch, az sem kell túlzottan az embereknek.

"de ugy gondoltak kiadjak igy es akinek kell megveszi, akinek nem az meg tovabb lep"

Igen, de azért nagyon nem mindegy hány ember lesz aki "továbblép" emiatt, és hányan vették volna meg full-ra telenyomva játékokkal.
38.
38.
Vigohouse
Bármennyire is karcsú az a 30 db előre telepített játék így is kell nekem. Mario forever!!! )
34.
34.
dcba
#31: Nem buta, csak mashogy szocializalodott. Eleg megnezni, hanyan rohantak orjongve megvenni a VR maszkokat, ugy, h teljesen orult ara van (meg nyugati fizetes mellett is), ugy, h ertelmes tartalom, kiforrot iranyithatosag es nincsen evtizedes tapasztalatunk milyen hatassal van egy emberre, ha mondjuk naponta sok-sok orat tolt egy ilyen sisakban, hogyan hat a lelkere, az elmejere, a szemere. Ettol fuggetlenul megis viszik mint a cukrot, tehat a nyugati emberrol ennyit.
31.
31.
#29: Akkor a nyugati ember enyhén buta.
30.
30.
dcba
#29: Ja es Szejko, tartsd meg magadnak okes, csak haladj tovabb....
29.
29.
dcba
Azt kene megerteni, h ez az orult fanboyoknak keszult, nem az atlag embernek. Kulfoldon meg 60 dollar abszolut nem nagy penz. Sokan megveszik szimplan disznek, mert jopofa. A nyugati embernek ilyen a mentalitasa.

Sztem is hulyeseg, h csak 30 jatek, de rengeteg embert hallottam mar, h megveszi, mert tetszik neki, h helyes pici es ott lesz a TV alatt. Meg en is elgondolkodtam, h megveszem a haloszobaba, mert itt kint 49 font, ennyibol egy jobb etteremben szoktunk az asszonnyal megvacsorazni.
28.
28.
aordog
Az a legnagyobb gondom, hogy itt van a WiiU-m, amit imádok!
Az Eshop-ban van egy csomo Nes,Snes és hordozható konzolos játèkok...meg persze N64.
Nem ezt a szar kellett volna kiadni, hanem az eshop árakat vêgérvényesen lentebb szedni. Egy pár játékot már leszedtem..ogen jó árban. Metroid Prime Trilogy, DK64, Zelda O.o.T.....stb.
Ha teszem azt a Nes és a Snes játékok nem 7 font körûl mozognának, akkor leszedném mindet, ami érdekel. (mondjuk 1font lenne)
Így azt mondom, hogy a Nes és a Snes vagy emu..vagy règebbi gépet kell venni. Igen... 20ezer nem pénz....csak ez nem êri meg!
Nevetséges! Jobban jársz ha táblagépet veszel és leszeded az emulátort. A Nes ès a Snes a telefonomon is tökéletesrn futott. Mentés bármikor, filter beállítások stb.
27.
27.
delphijos
#21: Ne viccelj már, most komolyan, a Nintendo-nak amúgy is teljesen más a licenszelési gyakorlata, az Ő gépére kiadott verzióval szabadon "garázdálkodhat", másrészt csak a saját címeik gazdagon csapják azt a vacak 30-as számot. Lehet itt csűrni csavarni, de ennyi pénzért ez a 30 cím egy 1000 feletti listából tényleg pofátlanság. Pedig én aztán nem szoktam fanyalogni. Szerintem Te ( vagy a Nintendo ) él álomvilágban ha ennyire baleknak nézi az embereket.
26.
26.
Yanez
#24: Sohasem mondtam meg mit szabad, mit nem. Max a véleményemet mondtam meg. Mindenki azt tölt le, amit akar. Még PS4-es játékot is!!! Ha nem jött át a mondandóm lényege, itt nem arról van szó, ki mit tölt vagy vesz meg, hanem, hogy mit kapsz a pénzedért cserébe! Ezért mondtam, amit adnak, annak akár a neten is az ezerszeresét kaphatod meg sokkal olcsóbban, kényelmesebben, vagy épp ingyen. Hogy mi köze ennek a PS4-hez, azt csak egyedül te tudod.
24.
24.
myrte
#22: Tudod vannak országok ahol megrépáznak a szerzői jogok megsértéséért, az más kérdés, hogy itthon büntetlenül letölthetsz egy filmet. Az emberek 60 dolcsit hülyébb dolgokra is elköltenek, meg amúgy is, mindenki arra költi amire akarja.
Persze, ha ps4 játék lenne, már mondanád hogy nem szabad letölteni.
23.
23.
Yanez
#21: "Ráadásul az emulátort is meg kellett írni, eddig nem volt olyan rendszer, ami ilyen szépen lejátszaná a NES játékokat. "

Már 5 éve vannak emulátorjaim, amelyek tökéletesen, mondom TÖKÉLETESEN működnek, és szinte nem is kellett kutakodnom utánuk, csak beírtam a gugliba, hogy nes emu, vagy valami ilyesmit.

Álomvilágban élsz.
21.
21.
myrte
Hiába min. 20 éves valami, attól még megcsinálta valaki és a tulajdonosnak van joga. Egy könyv esetében is 50-60 évig a szerzői halála után még védi a jog. Senki se tudja, hogy milyen jogi procedúrán kellett végig menni a 30 játék esetében. Nem mind van az N kézben, főleg nem egy Final Fantasy, amit szeret újra kiadni a Square Enix.
És, ha utómunkálatok is kellettek? Láttátok már, hogy milyen szépen futnak a játékok? Ezt pár esetben meg lehet csinálni, de 500 címnél nem. Ráadásul az emulátort is meg kellett írni, eddig nem volt olyan rendszer, ami ilyen szépen lejátszaná a NES játékokat. Próbáltam, sose volt az igazi.
Ha tettek volna rá usb-s bővíthetőséget, mi garantálná, hogy 1 nap alatt feltőrnek egy olyan rendszert, amit nem ellenőriznek interneten keresztül?


Álomvilágban éltek.
17.
17.
delphijos
#16: Tiszta sor, én is inkább a vinyóra gondoltam mint árdrágító tényező.
16.
16.
Heldengeist
#14: Egy wifi sem drágít manapság szinte semmit, azt meg nem tudom, mekkora tárhelyet jelentett egy NES kártya, de szerintem egy 8GB-os SD kártyára bőven rámenne az összes játék. Ez wifivel pedig +5$-t jelentene az árban és akkor talán még felül becsülöm.
15.
15.
Csoki80
Jobban jártok egy új fullos "sárgakazettással" 6 ezerért :-D
14.
14.
delphijos
#12: A merevlemez meg a wifi akár még túlzás is, akár egy USB port bőven elég lenne, a játékokat meg pc-n lehetne felmásolni egy USB drive-ra, szinte alig drágítaná a hardvert. Ezeknek a játékoknak úgysem kell sok hely.
13.
13.
aordog
A Rom felhasználhatóság nem lenne jó a nagy N-nek. De így semmit sem èr.
Ne legyetek ostobák. Ne vegyétek meg !!!!"
10.
10.
Kár érte :( Annyira örültem volna, ha ezen felül még vásárolhatnánk a gépre játékot. Így sajnos kimarad ez a gép.
Néha úgy érzem, a Nintendo már direkt akarja sz*patni magát.
6.
6.
Norbiii
#4: +1

Én is sokkal jobban örültem volna egy SNES változatnak, vagy egy NES+SNES kombónak.

Gondolkodtam azon, hogy megveszem majd, de ezt a pénzt inkább egy Ps4-be rakom bele...
5.
5.
delphijos
Szerintem ennyi pénzért a fix 30 játék is elég karcsú.
4.
4.
strike19
Nekem tetszik.De nem értem a nintendo-t hogy mért nem az Snes változatott hozta ki.Így nekem nagyon hiányzik a Super Mario World.
2.
2.
aordog
1.
1.
DON GONDOCS
Jobban reklámozzák mint az nxet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...