Two Worlds - Oblivion-verő szerepjáték készül?

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 31.
  • Hír
Link másolása
Egy rakat - itthon csak itt megtekinthető - screenshot érkezett a sokak által csak Oblivion-verőként emlegetett szerepjátékról, a Two Worlds-ről. Ellenőrizzétek!
Egy rakat - itthon csak itt megtekinthető - screenshot érkezett a sokak által csak Oblivion-verőként emlegetett szerepjátékról, a Two Worlds-ről. Ellenőrizzétek!


A fent látható hat darab kép a játékban szereplő két fajt mutatja be többek között: a sárkányokat (Vyvern) illetve az óriásrovarokat (Manti). Mint az szemmel látható, a Two Worlds grafikája valóban lenyűgöző, a legprofibb vizuális fícsörök megjelenítéséhez a legjobb (s egyben a legdrágább) videókártyákra lesz szükségünk. Egy ún. panoráma-screenshot is érkezett, mely Cathalon fővárosát mutatja be - megtekinthető továbbá egy pár másodperces mozgófelvétel is, mely a hivatalos oldalon tekinthető meg.

Ugrás a galériához

6.
6.
Extol
Ez a játék egy nagy rakás magány
5.
5.
Yeva
Gyerekek... Hogy ez mekkora rakás sz*r... A karakter enyhe lejtőn lecsúszik, a ló beragad a kőbe de ha kinn van sem jobb mert nem lehet irányítani, az AI félelmetesen rossz. A rablók csapatba verődnek azon a határon amíg elmehetnek, odamegy hozzájuk az ember és csapdát tesz alájuk... Ráadásul mikor mádszor találkoztam a "főgonosszal" kinéztem magamnak a páncélját. Sok csapdát tettem alá, néha dobott egy egy tűzlabdát de utána megint békés-beszélgetőssé változott. Megint csapda és mit ad isten.... Meghalt, a game lejátszotta a záróvideót és viszlát. Ez kb másfél óra játék után történt... Szóval az Oblivion verés késik. :)

Ui: Azt sem értem, hogy csapdából hogyan lehet italt főzni... Mert nekem ez is sikerült... :)
4.
4.
zoenn
Oblivion verő? Hahaha! Egyhamar semmi nem fog a nyomába érni!
3.
3.
Mast3rmind
Nekem biztosan be fog jönni, mert Oblivion nem futott :D
2.
2.
fojesz
Kissé félreérthető a fenti iromány: nem két faj lesz az ellenfelek között, hanem sok-sok - ebből kifolyólag a fenti két lény teljesen normális, minden szerepjátékban előfordulnak. :)
1.
1.
Halfer
Na ne, számomra nevetséges, hogy az Oblivion-t akarná legyűrni. És ez a két faj is vicces számomra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...