Resident Evil 7 - rövid videókkal hangol a Capcom

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 14.
  • Videó
Link másolása
Új videósorozatot indított a Capcom a Resident Evil 7 promózására, a rövid, de annál rejtélyesebb előzetesek közül kettőt már meg is kaptunk. Közben a VR-osok tölthetik a Kitchen demót, és a Beginning Hour is frissül még.

Az új videósorozat első felvonása egy telefonbeszélgetésből nyújt ízelítőt, és miután a Capcom a sejtelmes "Vajon ki lehet az?" kérdéssel állította csatasorba az előzetest, kapásból megindultak a találgatások, hogy egy ismerős Resident Evil-karakter már biztosan visszatér a hetedik részben. Találgassatok ti is!

A második videó már valamivel konkrétabb, és bár úgy tűnik, mintha a shotgunon lenne a hangsúly, valójában a láda és a klasszikus pakolgatós játékmechanika visszatérése az érdekes.

A Resident Evil 7 2017. január 24-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A Beginning Hour című demó mellett már a PlayStation VR-exkluzív Kitchen is tölthető, sőt az ígéretek szerint az előbbihez is kapunk még egy frissítést. Stay tuned!

5.
5.
vanpear
A Kitchen VR demo, az annyira ráhozza a frászt az emberre. Ha ilyen 4 perc a játékból, akkor ki fogja végigjátszani a több órás kampányt ? :D
4.
4.
Desmond27
#3: Dzsill Válentájn :)
3.
3.
doma002
Jill Valentine!!! NEM Gill Valentine. LOL
1.
1.
rayden02
áhh, a klasszikus "ITEM BOX" :)
Remélem a következő videókban lesz "Typewriter" is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...