Nintendo Switch - januárban folytatjuk

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 27.
  • Teaser
Link másolása
A korábbi híreknek megfelelően a Nintendo nem beszél többet a Switch-ről az idei év folyamán, a következő adag infóra január közepén számíthatunk. Akkor viszont jó eséllyel mindent megtudunk.

A Nintendo rekordidő alatt tudná le a Switch marketingkampányát, alig jelentette be az új hibridet, ha minden jól megy, már márciusban játszhatunk vele. Tény viszont, hogy nem árul zsákbamacskát: a korábbi infóknak megfelelően idén már nem árul el konkrétumokat a Switch-ről, és azt is bejelentette, hogy pontosan mikor számíthatunk a következő részletekre.

Január 12-t tessék bekarikázni a naptárban tehát, akkor egy jól megszokott stream keretei között tölthetünk el egy kis időt az új konzollal. Habár a Nintendo nem részletezte, hogy milyen információkkal készül, ha valóban a márciusi premier a cél, valószínűleg minden fontosabb apróság a helyére kerül, a napra pontos megjelenési dátumtól kezdve az árazáson és a hardveres specifikációkon át egészen az első támogatott játékokig. Ugye utóbbiak terén sem állunk olyan jól, mint gondoltuk.

A Nintendo Switch a múlt héten mutatkozott be. A várakozásoknak megfelelően egy hibriddel készül legközelebb a Nintendo, igaz, ő maga elsősorban asztali konzolnak szánja a gépet.

3.
3.
user101
Az, hogy ez az "izé" mekkora bukta lesz az azon is múlik, hogy mennyire inkompetens módon viselkedik az N és mennyire nem érti, hogyan is működik a piac... De, hogy ez rajtuk kívül mindenkinek fáj az már szánalmas... :(
2.
2.
Vigohouse
Jó magam Nintendo rajongó vagyok. Volt már pár gépem tőlük (Snes,Wii,WiiU) de a switch-el kapcsolatban szkeptikus vagyok. Valami nagyon nagy durranásra számítok Január 12.-én,hogy meg gyözenek engem,hogy arról,hogy vegyek egyet. Majd meglátjuk.
1.
1.
maktub
Pár hónappal a megjelenés előtt kezdik csak rendesen bemutatni a gépet? A Nintendo megint nem fog díjat kapni a marketingstratégiája miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...