Windows 10 - akár offline is játszhatunk majd

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 31.
  • Hír
Link másolása
Zavart, hogy internetkapcsolat nélkül nem tudsz játszani a Gears of War 4-gyel vagy a Forza Horizon 3-mal? Megérkezett a megoldás, a Microsoft ugyanis végre offline módot is kínál a Windows 10-es játékokhoz.

Major Nelson a Twitteren jelentette be, hogy már Windows 10-en is működik az offline mód, vagyis a Windows Store-ban vásárolt játékaink akár internet-hozzáférés nélkül is futtathatóak lesznek. A rossz hír, hogy amíg a Steamen ez nagyon könnyen beállítható, addig a Windows esetében elég sok korlátozással működik csak a dolog.

A részletes leírást itt tudjátok elolvasni, de azért nagy vonalakban mi is összefoglaljuk a teendőket.

Először is ahhoz, hogy offline játszani tudjunk, meg kell jelölnünk azt a gépet, amelyiken így szeretnénk a jövőben szórakozni. Évente összesen három alkalommal lesz erre lehetőségünk. Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhet az aktuális Windows Update ellenőrzése, majd a Store-ba történő belépés, ahol a beállítások alatt az Offline Permissions lehetőséget kell majd bekapcsolni. Ezután viszont még mindig nincs vége a teendőknek. Be kell jelentkeznünk az Xbox Live-fiókunkba, ahol minden egyes olyan játékot el kell (még online) indítanunk, amit később aztán offline szeretnénk játszani. Ugyanis itt is meg kell erősítenünk az adatainkat.

Reméljük, a jövőben azért egyszerűsítenek a lépéseken.

12.
12.
zozo76hun
#8: ahhoz nem kellek neked en hogy ugyanazt kommenteld. egyebkent meg nem megbantani akartalak. kellesz te is ide mint mindenki mas, kulonben csak alloviz lenne itt. a szejko-hunrova-kamgecam csatarozasok is adjak a GK izet.

szoval vilagbeke
11.
11.
pszihoapu
wooow! micsoda nagylelkuseg! meg ez a microsoft, igazi angyalok!
10.
10.
Yanez
#9: Jaja, feltalaltak a spanyolviaszt! Nekem is ez volt a gyerekkori almom!
9.
9.
daenath
Hurrraaaaa, a Win10 megengedi hogy offline is gamaljak, ez igen, pffff....
8.
8.
crytek
#6: Most se írtam be. Csak szeretek reagálni ha megidéznek....

Nem kell kihívni nem leszek jelen ennyi. De elhiszem ,hogy nélkülem nem érne semmit az itteni kommentelgetésed.... Csak szólj jövök és írok, csak hogy megnyugodj.
7.
7.
Neo1989
Szerintem ez am egy ötlet, nem mindenikek van szuper kapcsolata.
6.
6.
zozo76hun
#4: pontosan erre gondoltam. marhogy igyis-ugyis beirnad a cikkre reagalva az ms-store ellenesegedet. ami mar -ismerve hogy korabban is lepten-nyomon beirogattad, megallas nelkul, maniakusan- szinte klinikai eset...
5.
5.
delphijos
Valamiért az MS sportot űz abból hogy minden Store-os dolog nehezbb, kényelmetlenebb , rosszabb legyen mint a Steam-en. Mintha szárnyalna a Store...... Nem értem, komolyan.
4.
4.
crytek
#1: Miért lenne olaj?Meg amúgy sincs itt semmilyen tűz. Ótvar Store-ba még ingyen se kéne semmi akkor meg hot mindegy hogy online vagy offline?
3.
3.
2.
2.
Raizen25
:D Neee ,még ilyen jófejséget
1.
1.
zozo76hun
mindjart jon CRYTEK, ez a cikk csak olaj a tuzre nala! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...