Netflix-sorozat készülhet egy Ubisoft-játékból?

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Maga a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot erősítette meg, hogy a cég tárgyalásokat folytat a Netflixszel. Minden jel szerint a Ubisoft egyik sikercíméből TV-sorozat készülhet a jövőben.

Reuters információi szerint a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot hétfőn azt nyilatkozta, hogy a cég tárgyalásokat folytat a Netflixszel egy új sorozat apropóján. Minden jel szerint a francia kiadó nagyban gondolkodik: nem elég, hogy decemberben kerül a mozikba az Assassin's Creed-film, hamarosan egy újabb adaptációt kaphatunk - immáron a TV-k képernyőjén.

Tippelni nehéz, hogy a kiadó melyik címe lehet a befutó: Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs, Rabbids? Reméljük, a tárgyalások sikerrel zárulnak, és hamarosan még több konkrétumot kapunk!

A Netflix számára nem ismeretlen a videojátékok terepe. Az Activisionnel közösen készítette el a Skylanders Academy című szériát, amely október végén debütált a streaming szolgáltató műsorán. 

A Ubisoftnak is van filmes és tévés részlege, ez a Ubisoft Motion Pictures. Az első munkája a Rabbids Invasion című sorozat volt a Nickelodeonra, és persze decemberben érkezik az Assassin's Creed-mozi Michael Fassbenderrel.

Ha már szóba jött film, nézzetek meg a legújabb előzetest, amely a krédó mitológiájával ismerteti meg a nagyérdeműt.

10.
10.
Juha
Szerintem Prince of Persia lesz, és a SoT trilógiát dolgozza fel, mivel nagyon népszerű manapság ez a homokos téma. :-D
9.
9.
csabuszflash
Ebből szerintem is Division lesz. Abban könnyen el tudok képzelni egy sorozatot(akár jobb is lehet a játéknál), mert a vilag adott és akármit alkothatnak belőle,akár egy új megvilágításba is helyezhetik az egészet.
8.
8.
gegory
#1: Nekem is "pont" ez volt az első ami az eszembe jutott. Farcry már volt filmben és hát csúfos vége lett és nem a színészek hibájából. Devision elégé clichés történet és tucattal van hasonló. A másik ok, hogy nem annyira népszerű mint a WD...
6.
6.
Gykrizsi
#5: De az már van, minek még egy.
5.
5.
Én azért a Rabbids-re tippelnék inkább.
4.
4.
hadzsime
Division vagy Assassin's Creed a többi szerintem hülyeség lenne.
3.
3.
RangerFox
#2: +1, az élőszereplős előzetesei is nagyon jól sikerültek. Bár egy WDt is szívesen néznék.
2.
2.
Cooper Channel
Szerintem a Netflix a Division témájából is tudna egy jó sorozatot kanyarítani.
1.
1.
Mortis
Netflix portfólióját ismerve Watch Dogs lesz s a Mr. Robot konkurensének fogják szánni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...