Unreal Engine-es játékok az új Humble Bundle-ben

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 9.
  • Akció
Link másolása
Az új Humble Bundle-be olyan játékokat válogattak be a szervezők, amelyek Unreal Engine-t használnak. Kifejezetten jó áron zsebelhető be az idén debütált Dangerous Golf és az Adr1ft is.

A két héten át tartó akció menete a szokásos, különböző szintekre fizethetsz be, és az egyes szinteken belül annyi pénzt szánsz a játékokra, amennyit szeretnél. Arról is te dönthetsz, hogy kinél landoljon a befizetésed, kedved szerint oszthatod el az összeget a fejlesztők, az akció szervezői és a résztvevő jótékonysági szervezetek között. 

Ezúttal Unreal Engine-es játékok szerepelnek a csomagban, mindegyikhez Steam-kulcs jár. Lássuk a felhozatalt!

Legalább 1 dollárért lehet a tiéd:

  • Killing Floor + a három Community Weapon Pack + Chickenator DLC
  • Dangerous Golf
  • Shadow Complex Remastered


Az átlagosnál nagyobb befizetésért (most 4,07 dollár) jár:


Ha pedig 10 dollárt fizetsz, ezt is megkapod:

13.
13.
user101
#10: Nekem per pillanat 115 játék van csak a Steam fiókomban, amiből tegnap számoltam össze: 39 játékkal nem is játszottam. Ezek többnyire 3A-s címek. Képzelem, aki összehordott több százat! ;)
12.
12.
Dreadlox
#8: Igen, klasszikus darabok jobbak lettek volna :D
11.
11.
Dreadlox
Hát mostanság röhögnöm kell amit a Humble Bundle dolgain. Rendben olcsó meg minden, de akkor már legalább egy régi Unreal Tournamentet beleszúrhattak volna. Vagy még jobb, 2006-2009 között rengeteg Unreal Engine 3-as játék jelent meg. Nem helyette ilyenekkel szúrják ki a szemünket. A Killing Floor és az Adr1ft végett mondjuk megveszem, meg a Culling olcsóbb igy mint steamen(lel) szóval jó vétel csak gyatra felhozatallal.
10.
10.
Heldengeist
#9: Én enélkül is úszok a kijátszatlan vagy még csak el sem kezdett játékokban. Most már csak akkor veszek meg valamit, ha feltett szándékom záros határidőn belül legalább belekezdeni. Még a különböző promóciók keretében teljesen ingyen osztogatott játékokra is csak ritkán ugrom rá.
9.
9.
Mortis
#7: én a magam részéről, ha van lehetőségem, mindig megveszem a bundle-t, akár érdekel belőle valami előzetesen akár nem: nem tudhatom mire lesz jó, ha másra nem, ajándéknak. s ugye értelemszerűen ezt feltételeztem általánosságban, ami úgy fest hiba volt.
#8: tényleg milyen jó is volna a 13: mindig tetszett ,de sose jutottam el odáig hogy kipróbáljam, nem hogy beszerezzem. Az Area 51-ra meg emlékszem kölyökként, hogy megakartam venni a Legjobb Választás kiadását, csak mikor odajutottam volna elment másra a pénz. :)
8.
8.
user101
Nem fogalmaznék ennyire drasztikusan, hogy mi mennyit ér, nyilván nekem ennyit sem, ha nyafogok. :) Sokkal inkább arra gondolok, hogy Unreal-Engines játékok bundle-ként van beállítva a csomag, olyan többnyire "zs" kategóriás játékokkal amit az Epic sem tenne ki a kirakatba, mint engine promot, sokkal inkább letagadna. ( Talán egy kivétellel :)

Nekem egy "Unreal-Engine-es bundle" 2005-2010-es valódi címeket jelentene, mint például: XIII, Postal, Raibow6, Bioshock1, Area51, GeoW1, ME1... Ez sokkal inkább egy gyenge indie csomag egy normálisabb játékkal. Itt az UE sokkal inkább marketing célokat szolgál, nem pedig minőségi garancia... Na ezzel van a bajom...

7.
7.
Heldengeist
#6: Szerintem meg szó nem volt az árakról. Arról volt szó, hogy mostanában olyan játékok kerülnek bele, ami néhányunkat nemhogy egy mozijegy, de egy doboz gyufa áráért sem érdekel.
6.
6.
Mortis
#5: Szerintem meg ez pont hogy nagyon impozáns egy mozijegy áráért: úgy értem, hogy talán még egyedül az Ethan Carter is megérne ennyi pénzt s az Adrift is érdekesnek tűnik. volt ez sokkal gagyibb is.
5.
5.
Heldengeist
#4: Szerintem arra célzott, hogy az utóbbi időben eléggé leszarom kategóriás játékok kerülnek a csomagokba.
4.
4.
godach
#3: Most komolyan. A közepes csomag ára egy reggelivel vetekszik. Mi a jó, ha ez nem? :)
3.
3.
user101
Hát ez így annyira nem nem sikeredett valami észbontóra... :(
2.
2.
crytek
#1: Jaja fogyott belőle kemény 4300db only kontroller support pcre
1.
1.
Mortis
A Dangerous Golf nem pár hónapja jelent meg? Biztos behozta az árát, ha már most Bundle-ben van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...