Resident Evil 7 - közös mentés PC-n és Xboxon?

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 26.
  • Hír
Link másolása
A Resident Evil 7 lehet az első olyan nem Microsoft-exkluzív cím, amely támogatja a cross-save lehetőséget PC-n és Xbox One-on. Persze csak akkor, ha a Windows Store-ban vásároljuk meg a játékot.

A japán Dengeki információi szerint a Resident Evil 7 támogatja a cross-save funkciót a PC-s és Xbox One-os változat között. Magyarán ha számítógépen kezdjük el játszani a kampányt, később ott folytathatjuk konzolon, ahol PC-n abbahagytuk. Ez csak csak a Windows Store-os verzióra érvényes, a steamesre nem.

A közös mentés lehetősége eddig az Xbox Play Anywhere programban résztvevő játékok kiváltsága volt, és ez esetben elég volt egyszer beruházni a játékba, hogy megkapjuk mindkét verziót. A Microsoft és a Capcom még nem erősítette meg, hogy a Resi 7 Play Anywhere-cím - ha nem így lesz, akkor mindkét platformon meg kéne vásárolnunk a horrorjátékot a közös mentés kiaknázásához, aminek nem sok értelme lenne.



Mind a steames, mind a Windows Store-os változat támogatja a HDR-t és a 4K felbontást. A PS4-tulajoknak is jut exkluzív finomság: ők egy éven át élvezhetik a VR-támogatást, míg PS4 Prón nagyobb felbontásnak és HDR-nek örülhetünk. Utóbbi látványjavítót bekapcsolhatjuk Xbox One S-en is.

A Resident Evil 4 2017. január 24-én jelenik meg. A gyűjtői kiadás tartalmát láttátok már?

8.
8.
PrimYaz00
#3: Ja, bocsánat. Neked olyan szar az életed, hogy azért mész rá 1-2 cikkre, hogy tök mind1 mi az, csak szidni lehessen?... Gratulálok, 1 igazi féreg lehetsz :).
6.
6.
Doc.
#2: Milyen háttereket?
5.
5.
rezy
Én sem értem a fikatengert, a mai gamerrétegnek tényleg nehéz megfelelni :/ én nagyon várom, kétlem hogy csalódást okozna, imádom a sötét hangulatú játékokat!
3.
3.
Uborka2
#2: És ha többen majd a te és a hozzád hasonló kommenteket unja meg akkor lehet hogy tiltsák le..
2.
2.
PrimYaz00
Lehetne olyat, hogy meguntuk, az elmebajos Resident Evil hatereket és bannoljuk? Kicsit unalmas már, mindenhol a sok elbaszott kommentet olvasni, hogy ezért szar azért szar, mindenki szidta 6. részt, mert túl sok volt az akció, most mindenki szidja ezt is, mert túlságosan horror, + 1-2 hülye meg azt hiszi outlast lesz...
1.
1.
crytek
Bujócska szimulátor next gen..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...