Feltámadt a Gigantic, indul a nyílt béta

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 30.
  • Korai verzió
Link másolása
Úgy néz ki, valóban sínre kerültek a Gigantic dolgai. Miután a Perfect World átvette a projektet a Microsofttól, a fejlesztők azonnal rákapcsoltak, december elején már indul is a MOBA nyílt bétatesztelése.

A Gigantic munkálatai a Microsoft támogatásával kezdődtek meg, a redmondiak azonban máig tisztázatlan okokból elengedték a projekt kezét. Végül a Perfect World Entertainment csapott le a Motiga MOBA-jára, ennek köszönhető, hogy december 8-án Xbox One-on és Windows 10-en is elindul a nyílt bétatesztelés az Xbox Game Preview program keretei között.


A teszt során három térképet próbálgathatunk majd, a végleges változatban szereplő tizenhat hős közül pedig minden héten egy másik hatos gárdával futhatunk egy kört. A további részletekért erre tessék, ugyanitt lehet jelentkezni a következő zárt bétakörre is, amely a hétvégén indul.

Egy korábbi teszt alkalmával mi is kipróbáltuk a free-to-play címet, amely a keresztplatformos játékot is lehetővé teszi a PC-sek és az Xbox One-osok között. A Gigantic leginkább attól üt el a többi MOBA-tól, hogy minden a csapatokat erősítő gigászi Őrzők körül forog: az a feladatunk, hogy miénket megvédjük, az ellenfelét pedig legyőzzük.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...