Xbox One-ra is tölthető a Resident Evil 7 demója

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 10.
  • Letöltés
Link másolása
Kiváló hétvégi programunk van a számotokra, a korábbi ígéreteknek megfelelően Xbox One-on is letölthetővé vált a Resident Evil 7 demója. A kipróbálható változat semmit nem lő le a végleges játékból.

A Resident Evil 7 demója a nyár óta volt PlayStation 4-exkluzív, azóta ráadásul többször is frissült - legutóbb épp a hétvégén. A jó hír az, hogy most már az Xbox One-osok is tehetnek egy kört a játékkal, a próbaváltozat ugyanis korábbi ígéreteknek megfelelően a tegnap este megjelent a platformra.

Az xboxosok már a demó legfrissebb verzióját tölthetik le, és nem kell tartani a spoilerektől a végigjátszása során: az itt látott jelenetek nem szerepelnek a végleges változatban, mindössze a játékmenetből kapunk egy kis ízelítőt. Aki mégis többet szeretne, annak az alábbi gameplay videót ajánljuk a figyelmébe.

A steames demó december 19-én érkezik.

8.
8.
Freed
#7: :-/ hát nem tudom.Nekem azok jöttek be.Lehetett volna ez mas játék is a régi brand-et meg meghagyni. Inkább új címek kellenének mert nekem most csak ez van a szemem előtt hogy "Baszdki ez egy Resi,de köze sincs hozzá" (szinte)
Lehetett volna ennek a címe mondjuk -Gore Home- vagy hasonló :-D
7.
7.
Chrysh
#6: Az egy dolog, hogy Te jól szórakoztál vele, de lássuk be, hogy előtte és utána is volt Resi, ami szintén az agyatlan gyilokfesztre volt rászervülve, semmint a félelmetes atmoszférára. Kellett valami más, és ez lássuk be nem hasonlít a legutóbbi néhány részre az eddigiek alapján. Bár lehet, hogy csak leszedálva próbálnám ki ezt a részt, különben kikészülnék az idegességtől.
6.
6.
Freed
Hát most kövezzetek meg ezért,de nekem tetszett a sokak által fikázott 5. ill. 6. rész...ertem hogy meg kell lovagolni az elkaszált P.T.-t,de nekem úgy volt jó a Resi ahogy volt eddig is.
Bár inkább tévedjek és legyen ez egy rohadtul jó játék és legyen olyan sikeres mint anno az első részek!
5.
5.
Uborka2
Kipróbáltam nekem nem jött át hangulattaln volt az egész , sajnálom mert nem tünt rossznak :/
1.
1.
dcba
Hatarozottan jopofa es komolyan frusztralo egyszerre. Joparszor meghaltam, mire meglett.

Egyedul a pisztoly ami kicsit aggodalomra adott okott, de majd meglatjuk milyen lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...