Először mozog a Daymare: 1998

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 15.
  • Videó
Emlékeztek még a Resident Evil 2 balszerencsés véget ért rajongói remake-jére? Az alkotók már javában dolgoznak első saját játékukon, amely egy igazi régivonalas túlélőhorror lesz - végre megkaptuk az első trailert hozzá!

Az Invader Studios egy ideig a Resident Evil 2 rajongói remake-jén dolgozott, de miután a Capcom megerősítette, hogy elkészíti a hivatalos verziót, munkájuk feleslegessé vált. A srácok nem keseredtek el, inkább saját játékot készítenek Daymare: 1998 címmel.

A címben szereplő évszám nem véletlen: a játék a nosztalgiára gyúr ár, rengeteg popkulturális utalással, illetve a játékmenet leginkább a Resident Evil 4-re hajaz. A játékban csak limitált mentési pontok lesznek, illetve ellenfélből is több lesz, mint lőszerből.

A csapatnak egy igazi veterán is besegít: a Capcom egykori grafikusa, Satoshi Nakai (Resident Evil 0, Resident Evil: Code Veronica) is a Daymare: 1998-on dolgozik.

Az anyag az Unreal Engine 4-et használja és PC-re fog megjelenni.

7.
Freed
#6: Most ha jól értelmezem amit írtál,akkor Te most a grafikát emeled ki mint elsődleges tényezőt?!
Pedig rohadtul Resident atmoszférával bír és inkább ezt képzelném el Resident Evil címmel mint a "várva várt" hetedik epizódot a gagyi Alien Isolation kinézetével.
6.
crytek
#5: Ez nagyon messze van a "bármelyik Resi rész egyike is lehetne" ezzel töben fognak játszani mint a régiekkel mert ennek jó a grafikája nem kell hozzá majd atomfizikusnak lenni satöbbi.
5.
Freed
Bezzeg a Resident Evilt mindenki lehúzta hogy "jajj már megint" stb agysebész beszólások...Most meg örül a sok birka mert lesz FPS Resident Evil,(jóféle Indie FPS) meg itt van ez a játék, ami akár bármelyik Resi rész egyike is lehetne :-D....ez kicsit vicces.
4.
crytek
#3: Én inkább úgy fogalmaznék ha pénzt akarnak keresni , kiadják konzolokra is..
3.
Gykrizsi
Klassz, ha sikeres lesz remélem bedobnak mellé egy konzolos megjelenést is.
2.
br1Koo
Na ez elképesztö jól néz ki! Várom mi sül ki belöle, lehet hogy kapunk új AAA fejlesztöket, ami nem ártana a bejáratott, befásult egy-két top fejlesztö mellé. Egyébként ha jól sejtem az a P.A.D.E.S annak idején S.T.A.R.S. volt :D
1.
crytek
Abszolút várom , jóféle!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...